Thursday, August 11, 2011

nocturnal

Salam 1 Malaysia

Nocturnal yeahhhhhh
jam menunjuk kan sdh pukul 1.54 pagi
wahhh smpai bile aku nak berjage nie

sesape yg minat nak upah aku jd guard pon boley tp gaji kne masyukk la
hahhaa
bnyk chantek muka ko cik LijaCapian
eh pompuan rupenye ade haty nak jd guard kunun mcm la ko berani sgt kene sergah manusia pon ko takut nie kan pulak mahluk ghaib hahahha ape aku merepek nie kembali ke main topic

ok aku nie de masalah cikit untuk tidur malam x tau la knp kan lau kat kampung tue kul 10 kompem aku dah tido ade org kate aku nie mabuk lampu hurmm ade ker ntah la org kate aku iye kan aje hehhehe...

mcm mane nak settle kan pron aku nie erk ...
jeng jeng jeng aku tau mcm ner nak kasi aku nie tidor lena hahha
guna lah Alpha Lipid Sleep Time




say gud2 bye2 too mizz imsomnia hahhaa

product nie kak maz yg promote kat aku die kate insyaallah dengan megamalkan susu nie masalah imsomnia tue ley hilang ... betol atu tidak nanti aku try hehheh...
ape yg ade dlm product nie kap erk aku nak bace balik brochure yg die bg kat cafe kelmarin

sat na nak baca nie ...

ok tada ...

ia mengandungi

1- protien yg unik : telah diproses khusus untuk meningkat kan kualiti tidur ..
( woww kualiti tidur nie yg aku cr selama nie )

2-Vitamin D : untuk ketenangan minda semasa tidur dan juga membantu penyerapan kalsium / phosphorus

3- Ada 3 jenis Magnesium : membantu merenggang ka otot dan membantu penyerapan kalsium.

4- Alpha Lipid : Bahan unik bio-aktif yang membantu meningkatkan tahap penyerapan bahan
aktif ke seluruh badan .

should try it or not ...maybe yes so kpd sesiapa yg ade masalah nocturnal or imsomnia nie especially student try this product for sweet dreams at nite ....

Thursday, August 11, 2011

nocturnal

Salam 1 Malaysia

Nocturnal yeahhhhhh
jam menunjuk kan sdh pukul 1.54 pagi
wahhh smpai bile aku nak berjage nie

sesape yg minat nak upah aku jd guard pon boley tp gaji kne masyukk la
hahhaa
bnyk chantek muka ko cik LijaCapian
eh pompuan rupenye ade haty nak jd guard kunun mcm la ko berani sgt kene sergah manusia pon ko takut nie kan pulak mahluk ghaib hahahha ape aku merepek nie kembali ke main topic

ok aku nie de masalah cikit untuk tidur malam x tau la knp kan lau kat kampung tue kul 10 kompem aku dah tido ade org kate aku nie mabuk lampu hurmm ade ker ntah la org kate aku iye kan aje hehhehe...

mcm mane nak settle kan pron aku nie erk ...
jeng jeng jeng aku tau mcm ner nak kasi aku nie tidor lena hahha
guna lah Alpha Lipid Sleep Time




say gud2 bye2 too mizz imsomnia hahhaa

product nie kak maz yg promote kat aku die kate insyaallah dengan megamalkan susu nie masalah imsomnia tue ley hilang ... betol atu tidak nanti aku try hehheh...
ape yg ade dlm product nie kap erk aku nak bace balik brochure yg die bg kat cafe kelmarin

sat na nak baca nie ...

ok tada ...

ia mengandungi

1- protien yg unik : telah diproses khusus untuk meningkat kan kualiti tidur ..
( woww kualiti tidur nie yg aku cr selama nie )

2-Vitamin D : untuk ketenangan minda semasa tidur dan juga membantu penyerapan kalsium / phosphorus

3- Ada 3 jenis Magnesium : membantu merenggang ka otot dan membantu penyerapan kalsium.

4- Alpha Lipid : Bahan unik bio-aktif yang membantu meningkatkan tahap penyerapan bahan
aktif ke seluruh badan .

should try it or not ...maybe yes so kpd sesiapa yg ade masalah nocturnal or imsomnia nie especially student try this product for sweet dreams at nite ....

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble