Saturday, June 25, 2011

Sepetang D`Cafe ...

♥ Salam 1 Malaysia ♥


Panas ....
tue je aku boley ckp skunk ... cuaca yg hot mcm nie slalu wat aku sakit kepale ...
actually aku nie dah kne serang dek pnyakit lame ...SUSAH TIDOR MLM ...
ape lah naseb bdn .. mlm x tdor dah siang br ngantok ( bukan sengaja, dah mate ssh nak lelap nak wat cam na ) huuu ade sesape yg boley tlg aku please ....

done whit that story so next story merry plak lah hehhehe

lam cafe nie ade 4 waitress but ptg nie kami keje 3 org ja ...
but de la mahluk Allah nie dengan sesuka hati pgl kami dayang2 ....
ok fine
dayang kurus
dayang gemok Especially for me..
n dayang tua huhuhu

hehehhe die bergurau sje ...
aku xkn lupe name baru aku nie hahhaha

ok jumpe lg len kali ...
da......

Thursday, June 23, 2011

Hari hari saya

Salam 1 malaysia

Lame gle x menulis hehhehe xsempat lor

Time kat campus busy ngan study dah balik keje la plak

Mcm2 jd kat aku huuuuu…

First :

syukur Alhamdulillah result utk exam kali nie memuaskan walaupon lom mencapai DL ..

Wat kawan2 saya tahniah … Hope sem depan dpt wat asgment sesame lg hehheh

Second :

now aku bkerja sbagai waitress kat sebuah cafe di ARA DAMANSARA …

Ok lah keje kat ctue ngan abg2 yg gile2 mmg TERBAEK la diorg tue…

Customer huhh sgt mencabar thap kesabaran saya ….

Kat sini aku bley tgk mcm2 ragam manusia ... pelik2 diorg yer permintaan

If korang minum the tarik ape yg slalu korang wat mesti minum buih die cpat2 sbelum hlg kan

Tp ade org p buang sume bueh tue hishhh bek p mintak the panas

Papehal pon x ley nak salah kan sesiapa coz masing2 ade prangai masing2

Lau nak cter sume mmg x biley tiap2 hari mcm2 aku kene huhhhh..

Klah mau tgu khabar gumbira dr kawan saya da …

Esok lusa crita lg

Hari hari saya

Salam 1 malaysia

Lame gle x menulis hehhehe xsempat lor

Time kat campus busy ngan study dah balik keje la plak

Mcm2 jd kat aku huuuuu…

First :

syukur Alhamdulillah result utk exam kali nie memuaskan walaupon lom mencapai DL ..

Wat kawan2 saya tahniah … Hope sem depan dpt wat asgment sesame lg hehheh

Second :

now aku bkerja sbagai waitress kat sebuah cafe di ARA DAMANSARA …

Ok lah keje kat ctue ngan abg2 yg gile2 mmg TERBAEK la diorg tue…

Customer huhh sgt mencabar thap kesabaran saya ….

Kat sini aku bley tgk mcm2 ragam manusia ... pelik2 diorg yer permintaan

If korang minum the tarik ape yg slalu korang wat mesti minum buih die cpat2 sbelum hlg kan

Tp ade org p buang sume bueh tue hishhh bek p mintak the panas

Papehal pon x ley nak salah kan sesiapa coz masing2 ade prangai masing2

Lau nak cter sume mmg x biley tiap2 hari mcm2 aku kene huhhhh..

Klah mau tgu khabar gumbira dr kawan saya da …

Esok lusa crita lg

Saturday, June 25, 2011

Sepetang D`Cafe ...

♥ Salam 1 Malaysia ♥


Panas ....
tue je aku boley ckp skunk ... cuaca yg hot mcm nie slalu wat aku sakit kepale ...
actually aku nie dah kne serang dek pnyakit lame ...SUSAH TIDOR MLM ...
ape lah naseb bdn .. mlm x tdor dah siang br ngantok ( bukan sengaja, dah mate ssh nak lelap nak wat cam na ) huuu ade sesape yg boley tlg aku please ....

done whit that story so next story merry plak lah hehhehe

lam cafe nie ade 4 waitress but ptg nie kami keje 3 org ja ...
but de la mahluk Allah nie dengan sesuka hati pgl kami dayang2 ....
ok fine
dayang kurus
dayang gemok Especially for me..
n dayang tua huhuhu

hehehhe die bergurau sje ...
aku xkn lupe name baru aku nie hahhaha

ok jumpe lg len kali ...
da......

Thursday, June 23, 2011

Hari hari saya

Salam 1 malaysia

Lame gle x menulis hehhehe xsempat lor

Time kat campus busy ngan study dah balik keje la plak

Mcm2 jd kat aku huuuuu…

First :

syukur Alhamdulillah result utk exam kali nie memuaskan walaupon lom mencapai DL ..

Wat kawan2 saya tahniah … Hope sem depan dpt wat asgment sesame lg hehheh

Second :

now aku bkerja sbagai waitress kat sebuah cafe di ARA DAMANSARA …

Ok lah keje kat ctue ngan abg2 yg gile2 mmg TERBAEK la diorg tue…

Customer huhh sgt mencabar thap kesabaran saya ….

Kat sini aku bley tgk mcm2 ragam manusia ... pelik2 diorg yer permintaan

If korang minum the tarik ape yg slalu korang wat mesti minum buih die cpat2 sbelum hlg kan

Tp ade org p buang sume bueh tue hishhh bek p mintak the panas

Papehal pon x ley nak salah kan sesiapa coz masing2 ade prangai masing2

Lau nak cter sume mmg x biley tiap2 hari mcm2 aku kene huhhhh..

Klah mau tgu khabar gumbira dr kawan saya da …

Esok lusa crita lg

Hari hari saya

Salam 1 malaysia

Lame gle x menulis hehhehe xsempat lor

Time kat campus busy ngan study dah balik keje la plak

Mcm2 jd kat aku huuuuu…

First :

syukur Alhamdulillah result utk exam kali nie memuaskan walaupon lom mencapai DL ..

Wat kawan2 saya tahniah … Hope sem depan dpt wat asgment sesame lg hehheh

Second :

now aku bkerja sbagai waitress kat sebuah cafe di ARA DAMANSARA …

Ok lah keje kat ctue ngan abg2 yg gile2 mmg TERBAEK la diorg tue…

Customer huhh sgt mencabar thap kesabaran saya ….

Kat sini aku bley tgk mcm2 ragam manusia ... pelik2 diorg yer permintaan

If korang minum the tarik ape yg slalu korang wat mesti minum buih die cpat2 sbelum hlg kan

Tp ade org p buang sume bueh tue hishhh bek p mintak the panas

Papehal pon x ley nak salah kan sesiapa coz masing2 ade prangai masing2

Lau nak cter sume mmg x biley tiap2 hari mcm2 aku kene huhhhh..

Klah mau tgu khabar gumbira dr kawan saya da …

Esok lusa crita lg

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble