Friday, August 20, 2010

epy2 touching

♥ Salam 1 Malaysia ♥

Negative & Positive mane yang bagus ???( ngok ngek nyer soalan)

K lah cter nie merujuk perkara semalam 19 0g0s 2010

Ku snagke panas sampai ke petang rupanya hujan d tengah hari

Nak kate happy aku mmg sngt2 & teramat happy + exited tahap extreme bercampur teruja coz our presention bjalan lancer . che wan mmg pandai way gimik . die kate your presentation not good but ....

The exited part ...... very good .OMG Alhamdulillah mmg x sangke coz that research actually last minute so pham2 la lau last minute tue cam ner kn. Thanks la to staff kat PTj NADI IT coz bg cooperation yg sgt bgus especially to sir saiful.....x lupe gak nak ucap thanks & congrat to others group members MUMUN, RIZAL & AZMA gler ar korang sume and x lupa pada aku sendiri heheheh.. habis part happy and positive now part yang sad2 ckit

Setelah almost TWO MONTH aku xdapat contact si DIA akhir nye pada Ramadhan ke 9 berJAYA but ade sad story ... saya x kenal awak ... What ??? ape nie x kn x kenal si DIA .

Bukan macm tue , dia dah berubah no more jokes from him .. saya tanye ar awak hilang ke mana?? Dia jawab sy busy dah pindah tempat keje baru .. ok sy sabar .. sy tanye lagi knpe x reply msg dia kate busy .... keep asking question and saya dpat jawapan yang same .... saat nie air mate ase x terbendung gi but sya terfikir dah lame x ckp npe nak taching2 so sys bar jer... tp awak ???

Saya nak si dia yang lame bukan dir awak sekarang !!!!

Tuesday, August 10, 2010

dia dtg lagi .......

Salam 1 Malaysia

Malam2 mcm nie slalunye dok depan tv tgu pengumuman pose tapi nie kali kedua aku x dpt ase cam tue lagi

So sad but enough la Liza ramai kot kawan2 kat cnie , kite kan 1 family so don`t be so sad na.

N yang paling penting x dpt pegi solat terawih erm biase la masalah yg x dpat nak di elak kan. So di kesempatan ini saya nak ucapkan

SELAMAT BERPUASA

DAN

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK

Wednesday, August 4, 2010

tawa & tangis

salam 1 Malaysia

Air mata & tawa

Cinta & kawan

Air mata & tawa ....

Org2 penah berpesan jgn suke sgt , jap lagi nangis malam karang....

Suke & tawa antara perkara wajib bg aku knpe???

Sbb aku org yg hyper happy...

Sometime bile aku sedih aku ttp kene tunjuk muke happy . why ????

Sbb kesedihan tak patut dikongsi bersama .....

So wat le muke toye ketawa sorg2 biar la org nak kate ape

gile sudah ini budak

sewel agak nyer

ala lupe mkn ubat la tue

erm sepuloh x ckup satu

Asalkan org x kate

jangan la sedih2

la nape nie senyum ckit

jangan nangis na

kongsi la , pe masalah nie

Don`t make other person feel what u feel at that moment.

It should juz between u and heart .....

Cinta & kawan

Cinta @ atau kawan, siapa yang paling penting ??????

Ramai mengatakan cinta itu penting ....

X !!!!!!!!!! kawan tue penting ......

If dua2 sama penting knp mesti pertikaikan antar keduanya ....

Maksud disini .... ramai sanggup tinggalkan kawan demi cinta ...

Reality nye YE ramai yg begitu .....

Fikir2 kan lah .......

Monday, August 2, 2010

Buat Semua Wanita Yang Ingin Menyintai Dan Dicintai.....



Salam 1 Malaysia

Aku nak pinjam kate2 kak ya nie~

Buat Semua Wanita Yang Ingin Menyintai Dan Dicintai.....

Pelik kn lumrah wanita.. dia mau dicintai dan menyintai..
tp bila seorang kekasih mnyintainya sepenuh hati, dia khianati kekasihnya itu..


disaat kaksihnya itu dicintai orang lain, dia menagih kembali cinta yang selama ini dia khianati.. pernahkah dia memikirkan perasaan sang kekasih selama dia dikhianati..


perlukah ada wanita seperti ini di dalam kaum wanita ku..
hargailah selama kekasihmu di depan mata, jangan menyesal setelah kehilangannya..


renungkanlah wahai insan yang bernama wanita…

Friday, August 20, 2010

epy2 touching

♥ Salam 1 Malaysia ♥

Negative & Positive mane yang bagus ???( ngok ngek nyer soalan)

K lah cter nie merujuk perkara semalam 19 0g0s 2010

Ku snagke panas sampai ke petang rupanya hujan d tengah hari

Nak kate happy aku mmg sngt2 & teramat happy + exited tahap extreme bercampur teruja coz our presention bjalan lancer . che wan mmg pandai way gimik . die kate your presentation not good but ....

The exited part ...... very good .OMG Alhamdulillah mmg x sangke coz that research actually last minute so pham2 la lau last minute tue cam ner kn. Thanks la to staff kat PTj NADI IT coz bg cooperation yg sgt bgus especially to sir saiful.....x lupe gak nak ucap thanks & congrat to others group members MUMUN, RIZAL & AZMA gler ar korang sume and x lupa pada aku sendiri heheheh.. habis part happy and positive now part yang sad2 ckit

Setelah almost TWO MONTH aku xdapat contact si DIA akhir nye pada Ramadhan ke 9 berJAYA but ade sad story ... saya x kenal awak ... What ??? ape nie x kn x kenal si DIA .

Bukan macm tue , dia dah berubah no more jokes from him .. saya tanye ar awak hilang ke mana?? Dia jawab sy busy dah pindah tempat keje baru .. ok sy sabar .. sy tanye lagi knpe x reply msg dia kate busy .... keep asking question and saya dpat jawapan yang same .... saat nie air mate ase x terbendung gi but sya terfikir dah lame x ckp npe nak taching2 so sys bar jer... tp awak ???

Saya nak si dia yang lame bukan dir awak sekarang !!!!

Tuesday, August 10, 2010

dia dtg lagi .......

Salam 1 Malaysia

Malam2 mcm nie slalunye dok depan tv tgu pengumuman pose tapi nie kali kedua aku x dpt ase cam tue lagi

So sad but enough la Liza ramai kot kawan2 kat cnie , kite kan 1 family so don`t be so sad na.

N yang paling penting x dpt pegi solat terawih erm biase la masalah yg x dpat nak di elak kan. So di kesempatan ini saya nak ucapkan

SELAMAT BERPUASA

DAN

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK

Wednesday, August 4, 2010

tawa & tangis

salam 1 Malaysia

Air mata & tawa

Cinta & kawan

Air mata & tawa ....

Org2 penah berpesan jgn suke sgt , jap lagi nangis malam karang....

Suke & tawa antara perkara wajib bg aku knpe???

Sbb aku org yg hyper happy...

Sometime bile aku sedih aku ttp kene tunjuk muke happy . why ????

Sbb kesedihan tak patut dikongsi bersama .....

So wat le muke toye ketawa sorg2 biar la org nak kate ape

gile sudah ini budak

sewel agak nyer

ala lupe mkn ubat la tue

erm sepuloh x ckup satu

Asalkan org x kate

jangan la sedih2

la nape nie senyum ckit

jangan nangis na

kongsi la , pe masalah nie

Don`t make other person feel what u feel at that moment.

It should juz between u and heart .....

Cinta & kawan

Cinta @ atau kawan, siapa yang paling penting ??????

Ramai mengatakan cinta itu penting ....

X !!!!!!!!!! kawan tue penting ......

If dua2 sama penting knp mesti pertikaikan antar keduanya ....

Maksud disini .... ramai sanggup tinggalkan kawan demi cinta ...

Reality nye YE ramai yg begitu .....

Fikir2 kan lah .......

Monday, August 2, 2010

Buat Semua Wanita Yang Ingin Menyintai Dan Dicintai.....



Salam 1 Malaysia

Aku nak pinjam kate2 kak ya nie~

Buat Semua Wanita Yang Ingin Menyintai Dan Dicintai.....

Pelik kn lumrah wanita.. dia mau dicintai dan menyintai..
tp bila seorang kekasih mnyintainya sepenuh hati, dia khianati kekasihnya itu..


disaat kaksihnya itu dicintai orang lain, dia menagih kembali cinta yang selama ini dia khianati.. pernahkah dia memikirkan perasaan sang kekasih selama dia dikhianati..


perlukah ada wanita seperti ini di dalam kaum wanita ku..
hargailah selama kekasihmu di depan mata, jangan menyesal setelah kehilangannya..


renungkanlah wahai insan yang bernama wanita…

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble