Monday, May 24, 2010

OLd SkulL MoMeNT


salam 1 Malaysia .

x kedua aku tulis blog yg x mungkin akan ku padam lg hahahahahha. petang2 mcm nie best gak dok lepak kat blakang kantin sambil tulis blog nie hahahahah. lame dah x dtg smk . hahahahah SMK in My Heart . Syg Kamu ketat2 .... ape punye ayat da . erm mengimbau lek zaman sekolah .... dak 2 cnie sume skema kai uniform sekolah. cute btol . pendek dan ketot2 J mmg la sume bdk form 1 form 2 mmg ar kecik huhuhuhuhu .....

skunk nie waktu pjk sempat la aku mengusha dak2 nie men bola . sesedapa aku menulis x pasal2 kuali makcik kantin kene bola yg dtendang2 dak laki yg syok sgt men bola . nsib bek x kne laptop aku lau x Labeh ar .....

cikgu2 kat cnie sume dah len . tp ade gak yg veteran hahahah jht nyer mulut aku nie . cikgu maap ye ....

suasana kat cnie dah len . aku bkn lagi student skema kat cnie. kwan2 pon xde . sesorang jerk dok merapu meraban .... L.

Bile lg agak nyer aku kan dok melepak kat cnie . bukan senang nak masuk cnie . nie pon aku dah menyeludup masuk hahahahah semate2 nak ase cam dak sekolah alek . erm sonok kan lau leh jd cam dlu . xyah penen2 pkir sal asgmnt n final project or final paper. Tp tue sume dah berlalu . BabaM si ChubbyLuvbie sedar lah . jgn kamu toleh kebelakang . impian dan cita2 mu ada di depan . anggaplah perkara lepas itu sebahagian dari kenangan manis yg mungkin akn dapat dilupakan . SMK kamu tetap D`Hatiku. Luv U .

Salam 1 Malaysia ....

Aku tulis bukan suke sgt menulis tp aku tulis gak opssss maaf taip da heheheh J Aku nak mintak pendpat korang berdasarkan perkara dibawah nie teng teng teng teng..........

Erm ade sorang budak nie ..

Dia dah lame duk kat kmpg sebab parents die sebok keje.x de mase nak jge anak . sebok mengejar harta dunia hahahahaha huh jgn melalut lg. Dak nie sbnrnye anak first . lame gak ar dak nie duk kat kmpg. Ade la lam 21 tahun . erm lame kan. Tapi yang pelik nyer dah 21 taun parents die x amek2. Ape sebab nyer .Budak tue pon ade adik 2 org . Yang pelik tp benar nyer adik2 die parents die jge . knp???

Pe masalah sebenar nie ???????

Tolong berikan jwpn:__________________________

JErm comment plezzzJ

Monday, May 24, 2010

OLd SkulL MoMeNT


salam 1 Malaysia .

x kedua aku tulis blog yg x mungkin akan ku padam lg hahahahahha. petang2 mcm nie best gak dok lepak kat blakang kantin sambil tulis blog nie hahahahah. lame dah x dtg smk . hahahahah SMK in My Heart . Syg Kamu ketat2 .... ape punye ayat da . erm mengimbau lek zaman sekolah .... dak 2 cnie sume skema kai uniform sekolah. cute btol . pendek dan ketot2 J mmg la sume bdk form 1 form 2 mmg ar kecik huhuhuhuhu .....

skunk nie waktu pjk sempat la aku mengusha dak2 nie men bola . sesedapa aku menulis x pasal2 kuali makcik kantin kene bola yg dtendang2 dak laki yg syok sgt men bola . nsib bek x kne laptop aku lau x Labeh ar .....

cikgu2 kat cnie sume dah len . tp ade gak yg veteran hahahah jht nyer mulut aku nie . cikgu maap ye ....

suasana kat cnie dah len . aku bkn lagi student skema kat cnie. kwan2 pon xde . sesorang jerk dok merapu meraban .... L.

Bile lg agak nyer aku kan dok melepak kat cnie . bukan senang nak masuk cnie . nie pon aku dah menyeludup masuk hahahahah semate2 nak ase cam dak sekolah alek . erm sonok kan lau leh jd cam dlu . xyah penen2 pkir sal asgmnt n final project or final paper. Tp tue sume dah berlalu . BabaM si ChubbyLuvbie sedar lah . jgn kamu toleh kebelakang . impian dan cita2 mu ada di depan . anggaplah perkara lepas itu sebahagian dari kenangan manis yg mungkin akn dapat dilupakan . SMK kamu tetap D`Hatiku. Luv U .

Salam 1 Malaysia ....

Aku tulis bukan suke sgt menulis tp aku tulis gak opssss maaf taip da heheheh J Aku nak mintak pendpat korang berdasarkan perkara dibawah nie teng teng teng teng..........

Erm ade sorang budak nie ..

Dia dah lame duk kat kmpg sebab parents die sebok keje.x de mase nak jge anak . sebok mengejar harta dunia hahahahaha huh jgn melalut lg. Dak nie sbnrnye anak first . lame gak ar dak nie duk kat kmpg. Ade la lam 21 tahun . erm lame kan. Tapi yang pelik nyer dah 21 taun parents die x amek2. Ape sebab nyer .Budak tue pon ade adik 2 org . Yang pelik tp benar nyer adik2 die parents die jge . knp???

Pe masalah sebenar nie ???????

Tolong berikan jwpn:__________________________

JErm comment plezzzJ

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble