Friday, August 12, 2011

aKu yg Super Duper ChuMil

Salam 1 Malaysia

Yeahhh dah nak raya (* jgn perasan puasa pon br 13 hr ade haty nak raye )

tp mood raye mcm kureng ckit la ...Why ?? sebab dr aku tgk depan cermin besar lam bilik mak bdn aku semakin cHumil ( chumil ade mksud ) wahhhh
x semangat aku nak pkai bju raye nie sbb suke mkn mcm2 waktu buka arghhh tlg la control cki ciK LijaCapian oiiii...

aku nie jenis yg senang nak turunkan berat bdn n part yg aku x suke sgt senang jugak untuk naek semula ...masalah nie .. sape suruh ko x control mkn , stress je makn , happy je mkn ...mkn jela keje ko ye ....

tyme2 nie ade plak hamba Allah yg syor kan aku amek sejenis product utk turunkan berat badan dengan cara sihat ...

product ape???
Tada ...Slim Diet II @ SD II


Bagaimana SD II nie bertindak
Yeahh begini cara nya

Badan kite nie ade 2 sumber tenaga :
1-Tenaga dari makanan yang kite makan
2-Tenaga dari lemak yg terkumpul

Apabila kita kurangkan karbohidrat (gula ) badan secara semulajadi nya akan menghancurkan lemak . Jumlah yang mencetuskan penghancuran lemak dikenali sebagai Tahap Karbohidrat(CCL). Apabila lemak hancur , ketona dikeluarkan dan proses ini dipanggil Ketosis.
Ketosis di ukur dengan strip ujian kencing. Kimia ini baik utk manghancurkan lemak dan mengurangkan kelaparan.


Kelebihan program SD II
1~Diet sihat bagi menurunkan berat badan secara semula jadi.
2~Berkesan dan selamat
3~Melansingkan tubuh dan mendapat bentuk badan yang ideal .
4~Harapan baru bagi kawalan berta badan untuk jangkamasa panjang dan baik serta sihat.
5~Menyediakan bahan kandungan yang lengkap dan mencukupi seperti protien kualiti tinggi,vitamin dan mineral, serta elemen-elemen yang diperlukan tubuh secara seimbang.
6~Menghapuskan seluruh kandungan lemak terkumpul.
7~Kelihatan dan berasa lebig baik.
8~TIADA rasa LAPAR.
9~Tiada keasan yang memudaratkan.

bg orang2 yg chumil seperti saya boley la dapat kan product nie dr pengedar yg sah
boleh hubungi MAZ ditalian 013 3693001..

Friday, August 12, 2011

aKu yg Super Duper ChuMil

Salam 1 Malaysia

Yeahhh dah nak raya (* jgn perasan puasa pon br 13 hr ade haty nak raye )

tp mood raye mcm kureng ckit la ...Why ?? sebab dr aku tgk depan cermin besar lam bilik mak bdn aku semakin cHumil ( chumil ade mksud ) wahhhh
x semangat aku nak pkai bju raye nie sbb suke mkn mcm2 waktu buka arghhh tlg la control cki ciK LijaCapian oiiii...

aku nie jenis yg senang nak turunkan berat bdn n part yg aku x suke sgt senang jugak untuk naek semula ...masalah nie .. sape suruh ko x control mkn , stress je makn , happy je mkn ...mkn jela keje ko ye ....

tyme2 nie ade plak hamba Allah yg syor kan aku amek sejenis product utk turunkan berat badan dengan cara sihat ...

product ape???
Tada ...Slim Diet II @ SD II


Bagaimana SD II nie bertindak
Yeahh begini cara nya

Badan kite nie ade 2 sumber tenaga :
1-Tenaga dari makanan yang kite makan
2-Tenaga dari lemak yg terkumpul

Apabila kita kurangkan karbohidrat (gula ) badan secara semulajadi nya akan menghancurkan lemak . Jumlah yang mencetuskan penghancuran lemak dikenali sebagai Tahap Karbohidrat(CCL). Apabila lemak hancur , ketona dikeluarkan dan proses ini dipanggil Ketosis.
Ketosis di ukur dengan strip ujian kencing. Kimia ini baik utk manghancurkan lemak dan mengurangkan kelaparan.


Kelebihan program SD II
1~Diet sihat bagi menurunkan berat badan secara semula jadi.
2~Berkesan dan selamat
3~Melansingkan tubuh dan mendapat bentuk badan yang ideal .
4~Harapan baru bagi kawalan berta badan untuk jangkamasa panjang dan baik serta sihat.
5~Menyediakan bahan kandungan yang lengkap dan mencukupi seperti protien kualiti tinggi,vitamin dan mineral, serta elemen-elemen yang diperlukan tubuh secara seimbang.
6~Menghapuskan seluruh kandungan lemak terkumpul.
7~Kelihatan dan berasa lebig baik.
8~TIADA rasa LAPAR.
9~Tiada keasan yang memudaratkan.

bg orang2 yg chumil seperti saya boley la dapat kan product nie dr pengedar yg sah
boleh hubungi MAZ ditalian 013 3693001..

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble