Friday, August 20, 2010

epy2 touching

♥ Salam 1 Malaysia ♥

Negative & Positive mane yang bagus ???( ngok ngek nyer soalan)

K lah cter nie merujuk perkara semalam 19 0g0s 2010

Ku snagke panas sampai ke petang rupanya hujan d tengah hari

Nak kate happy aku mmg sngt2 & teramat happy + exited tahap extreme bercampur teruja coz our presention bjalan lancer . che wan mmg pandai way gimik . die kate your presentation not good but ....

The exited part ...... very good .OMG Alhamdulillah mmg x sangke coz that research actually last minute so pham2 la lau last minute tue cam ner kn. Thanks la to staff kat PTj NADI IT coz bg cooperation yg sgt bgus especially to sir saiful.....x lupe gak nak ucap thanks & congrat to others group members MUMUN, RIZAL & AZMA gler ar korang sume and x lupa pada aku sendiri heheheh.. habis part happy and positive now part yang sad2 ckit

Setelah almost TWO MONTH aku xdapat contact si DIA akhir nye pada Ramadhan ke 9 berJAYA but ade sad story ... saya x kenal awak ... What ??? ape nie x kn x kenal si DIA .

Bukan macm tue , dia dah berubah no more jokes from him .. saya tanye ar awak hilang ke mana?? Dia jawab sy busy dah pindah tempat keje baru .. ok sy sabar .. sy tanye lagi knpe x reply msg dia kate busy .... keep asking question and saya dpat jawapan yang same .... saat nie air mate ase x terbendung gi but sya terfikir dah lame x ckp npe nak taching2 so sys bar jer... tp awak ???

Saya nak si dia yang lame bukan dir awak sekarang !!!!

Tuesday, August 10, 2010

dia dtg lagi .......

Salam 1 Malaysia

Malam2 mcm nie slalunye dok depan tv tgu pengumuman pose tapi nie kali kedua aku x dpt ase cam tue lagi

So sad but enough la Liza ramai kot kawan2 kat cnie , kite kan 1 family so don`t be so sad na.

N yang paling penting x dpt pegi solat terawih erm biase la masalah yg x dpat nak di elak kan. So di kesempatan ini saya nak ucapkan

SELAMAT BERPUASA

DAN

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK

Wednesday, August 4, 2010

tawa & tangis

salam 1 Malaysia

Air mata & tawa

Cinta & kawan

Air mata & tawa ....

Org2 penah berpesan jgn suke sgt , jap lagi nangis malam karang....

Suke & tawa antara perkara wajib bg aku knpe???

Sbb aku org yg hyper happy...

Sometime bile aku sedih aku ttp kene tunjuk muke happy . why ????

Sbb kesedihan tak patut dikongsi bersama .....

So wat le muke toye ketawa sorg2 biar la org nak kate ape

gile sudah ini budak

sewel agak nyer

ala lupe mkn ubat la tue

erm sepuloh x ckup satu

Asalkan org x kate

jangan la sedih2

la nape nie senyum ckit

jangan nangis na

kongsi la , pe masalah nie

Don`t make other person feel what u feel at that moment.

It should juz between u and heart .....

Cinta & kawan

Cinta @ atau kawan, siapa yang paling penting ??????

Ramai mengatakan cinta itu penting ....

X !!!!!!!!!! kawan tue penting ......

If dua2 sama penting knp mesti pertikaikan antar keduanya ....

Maksud disini .... ramai sanggup tinggalkan kawan demi cinta ...

Reality nye YE ramai yg begitu .....

Fikir2 kan lah .......

Monday, August 2, 2010

Buat Semua Wanita Yang Ingin Menyintai Dan Dicintai.....



Salam 1 Malaysia

Aku nak pinjam kate2 kak ya nie~

Buat Semua Wanita Yang Ingin Menyintai Dan Dicintai.....

Pelik kn lumrah wanita.. dia mau dicintai dan menyintai..
tp bila seorang kekasih mnyintainya sepenuh hati, dia khianati kekasihnya itu..


disaat kaksihnya itu dicintai orang lain, dia menagih kembali cinta yang selama ini dia khianati.. pernahkah dia memikirkan perasaan sang kekasih selama dia dikhianati..


perlukah ada wanita seperti ini di dalam kaum wanita ku..
hargailah selama kekasihmu di depan mata, jangan menyesal setelah kehilangannya..


renungkanlah wahai insan yang bernama wanita…

Thursday, July 29, 2010

stOry oF de Day

~Salam 1 Malaysia ~

Selamat petang sume .. huuu ape la org wat blog mlm ahri aku plak tulis siang2 ari ... hah tue la perbezaan aku dgn yg len . erm xmo bebel lg la .

Story of de daY “ DUET XMASUK . erm kamoo cocok je atm tue ”

Pergh kate2 yg menusuk kalbu. Aty nie dah bkobar2 nak kuar shopping ngan my mom . huhuhuhuhuhu sdey 9 jln turun tgge dengan brhati2)

Ayong papa lupe nak bank in duet ... kamu x yah shopping la .

Huarg( dh nak nangis nie ) tetiba pa kate p la amek wet kat atm DUET DAH MASUK ....

Wah gumbira sungguh hati ini sampai x sedar aku dah lepas longkang besar huhuhuhuhu..

Second story of de day “ Ady Dah PANDAI JALAN”

Tgu ye sok ayong shopping kasut ady skali erk ...

Saiz 16 kan ( bapak besar eh saiz baby ler ) malu sja....

Hehheh comey ady jalan tkedek2 . muntut tgl blkang . ape la adik nie ....

9 ari bulan kite jumpe na ... jalan depan ayong ye ....


(┬_┬) so sad riGhT noW

(_┬) so sad right now

(┬_┬) so sad riGhT noW

♫♫ Salam 1 Malaysia ♫♫

Malam yang membosankan bg aku coz fb x leh bukak pergh cam S**L...

Geram gler dah ler aku nak chat ngan bebudak kelas sal note Mis E nie . nak msg duet kot , dah la nak jimat time nie huhuhuu..

Berbalik pd note Mis E ade gak x puas aty nyer ...

Mcm nie aku ase cam xde org nak wat ngan aku means perbincangan ler ..

Aku pon pelik teruk sgt ke aku ie or aku nie B*d** sgt ...

Oit aku pon nak blaje sesame ... tlg ar aku xkn korg sgup tgk kwn korang kantoi paper nie or other paper.

Aku xpaham ler ....

Rara lau ko bace sume nie ko mesti pham ape yang aku pnh cter kt ko dlu kan ... aku sedih gler kot ...

Ra aku ase cam terP**a* sgt2 skrg nie ...

Rara aku x nak mcm nie

(_┬) so sad right now

Kecelaruan emosi tahap kritikal.....

BoSan Cam TeNuk

♥ salam 1 Malaysia♥

Hari nie mood aku ok x de hot cam biase coz xde bende yg mnyakitkan aty aku lalalalala..........

Erm tp knp aty nie kekadang ase gundah gulana erk

Bak kate org mkn x lapar

Mandi nak swimming

Tidor nak sleeping like sleeping beast

Huarghhhh

Please syuhhh..............

Syuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

G men jauh2 sane, t mak bagi wet jajan erk

Oit mende aku merepek nie ~

Owh aku nak cter nie sebenarnya

Erm xde pe la hahahah

Da ♥

Tuesday, July 27, 2010

SALAM SATU MALAYSIA

so MucH

Cinta Sempurna Yuna

Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku darimu
Kau berdiri teguh
Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
tak mampu tuk memnaggung sebuah cinta sempurna
Darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Bukan aku tak pernah
Mengerti dirmu
ku sanjung setiap kata cinta kau berikan aku
Hilangkan rasa itu
Akhirkankan semua
Dan bila kau sedar
Aku hilang dari kewujudan
Ohhh

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
Tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna darimu


CoPy PastE


SALAM 1 MALAYSIA

Thanks miz Rara ...hari nie aku bnyk amek something dr blog ko ...

nice and sweet la

If de pape lg i mau copy and paste

TYvM hahahhaahha

Monday, July 26, 2010

♥salam 1 malaysia ♥

24 julai 2010 ♥

♥suara harapan♥

~really like this song

~she had a very nice voice like an angel voice huhuhuhuu

~who the original singer 4 this song . let me know please

HEALTHY CAMPUS

♥Salam 1 Malaysia ♥

24 Julai 2010 ♥

aku dah selamat menyelesaikan task yg diberikan ...

Biro publisiti yg first aku pengang .... perghhh penat gak jd biro nie ...

aku on n ok jerk tp aku xpuas aty ble task yg spatutnye dikongsi

bersama jd len plak..aku harapkan org len wat last2 aku yg

kne settle kn sume sesorg... unfair for me ... why should be like this ..

if u had be responsibility on some thing please do ur job !!!!

arghhh i feel quit angry that time but liza be cool...

and 1 more thing , i feel like i`m a BIG LOSER

WHY ???

Bcoz i cant give the banner which i supposed to be gave it to kak azzah.

can u forgive , yes u r . however we had very cute banner that we design together in 2 am in the morning ... that moment i feel like ~bodo2~ hahahahahah

erm ape mrh2 nie

smbung nanti k da♥

Friday, August 20, 2010

epy2 touching

♥ Salam 1 Malaysia ♥

Negative & Positive mane yang bagus ???( ngok ngek nyer soalan)

K lah cter nie merujuk perkara semalam 19 0g0s 2010

Ku snagke panas sampai ke petang rupanya hujan d tengah hari

Nak kate happy aku mmg sngt2 & teramat happy + exited tahap extreme bercampur teruja coz our presention bjalan lancer . che wan mmg pandai way gimik . die kate your presentation not good but ....

The exited part ...... very good .OMG Alhamdulillah mmg x sangke coz that research actually last minute so pham2 la lau last minute tue cam ner kn. Thanks la to staff kat PTj NADI IT coz bg cooperation yg sgt bgus especially to sir saiful.....x lupe gak nak ucap thanks & congrat to others group members MUMUN, RIZAL & AZMA gler ar korang sume and x lupa pada aku sendiri heheheh.. habis part happy and positive now part yang sad2 ckit

Setelah almost TWO MONTH aku xdapat contact si DIA akhir nye pada Ramadhan ke 9 berJAYA but ade sad story ... saya x kenal awak ... What ??? ape nie x kn x kenal si DIA .

Bukan macm tue , dia dah berubah no more jokes from him .. saya tanye ar awak hilang ke mana?? Dia jawab sy busy dah pindah tempat keje baru .. ok sy sabar .. sy tanye lagi knpe x reply msg dia kate busy .... keep asking question and saya dpat jawapan yang same .... saat nie air mate ase x terbendung gi but sya terfikir dah lame x ckp npe nak taching2 so sys bar jer... tp awak ???

Saya nak si dia yang lame bukan dir awak sekarang !!!!

Tuesday, August 10, 2010

dia dtg lagi .......

Salam 1 Malaysia

Malam2 mcm nie slalunye dok depan tv tgu pengumuman pose tapi nie kali kedua aku x dpt ase cam tue lagi

So sad but enough la Liza ramai kot kawan2 kat cnie , kite kan 1 family so don`t be so sad na.

N yang paling penting x dpt pegi solat terawih erm biase la masalah yg x dpat nak di elak kan. So di kesempatan ini saya nak ucapkan

SELAMAT BERPUASA

DAN

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK

Wednesday, August 4, 2010

tawa & tangis

salam 1 Malaysia

Air mata & tawa

Cinta & kawan

Air mata & tawa ....

Org2 penah berpesan jgn suke sgt , jap lagi nangis malam karang....

Suke & tawa antara perkara wajib bg aku knpe???

Sbb aku org yg hyper happy...

Sometime bile aku sedih aku ttp kene tunjuk muke happy . why ????

Sbb kesedihan tak patut dikongsi bersama .....

So wat le muke toye ketawa sorg2 biar la org nak kate ape

gile sudah ini budak

sewel agak nyer

ala lupe mkn ubat la tue

erm sepuloh x ckup satu

Asalkan org x kate

jangan la sedih2

la nape nie senyum ckit

jangan nangis na

kongsi la , pe masalah nie

Don`t make other person feel what u feel at that moment.

It should juz between u and heart .....

Cinta & kawan

Cinta @ atau kawan, siapa yang paling penting ??????

Ramai mengatakan cinta itu penting ....

X !!!!!!!!!! kawan tue penting ......

If dua2 sama penting knp mesti pertikaikan antar keduanya ....

Maksud disini .... ramai sanggup tinggalkan kawan demi cinta ...

Reality nye YE ramai yg begitu .....

Fikir2 kan lah .......

Monday, August 2, 2010

Buat Semua Wanita Yang Ingin Menyintai Dan Dicintai.....



Salam 1 Malaysia

Aku nak pinjam kate2 kak ya nie~

Buat Semua Wanita Yang Ingin Menyintai Dan Dicintai.....

Pelik kn lumrah wanita.. dia mau dicintai dan menyintai..
tp bila seorang kekasih mnyintainya sepenuh hati, dia khianati kekasihnya itu..


disaat kaksihnya itu dicintai orang lain, dia menagih kembali cinta yang selama ini dia khianati.. pernahkah dia memikirkan perasaan sang kekasih selama dia dikhianati..


perlukah ada wanita seperti ini di dalam kaum wanita ku..
hargailah selama kekasihmu di depan mata, jangan menyesal setelah kehilangannya..


renungkanlah wahai insan yang bernama wanita…

Thursday, July 29, 2010

stOry oF de Day

~Salam 1 Malaysia ~

Selamat petang sume .. huuu ape la org wat blog mlm ahri aku plak tulis siang2 ari ... hah tue la perbezaan aku dgn yg len . erm xmo bebel lg la .

Story of de daY “ DUET XMASUK . erm kamoo cocok je atm tue ”

Pergh kate2 yg menusuk kalbu. Aty nie dah bkobar2 nak kuar shopping ngan my mom . huhuhuhuhuhu sdey 9 jln turun tgge dengan brhati2)

Ayong papa lupe nak bank in duet ... kamu x yah shopping la .

Huarg( dh nak nangis nie ) tetiba pa kate p la amek wet kat atm DUET DAH MASUK ....

Wah gumbira sungguh hati ini sampai x sedar aku dah lepas longkang besar huhuhuhuhu..

Second story of de day “ Ady Dah PANDAI JALAN”

Tgu ye sok ayong shopping kasut ady skali erk ...

Saiz 16 kan ( bapak besar eh saiz baby ler ) malu sja....

Hehheh comey ady jalan tkedek2 . muntut tgl blkang . ape la adik nie ....

9 ari bulan kite jumpe na ... jalan depan ayong ye ....


(┬_┬) so sad riGhT noW

(_┬) so sad right now

(┬_┬) so sad riGhT noW

♫♫ Salam 1 Malaysia ♫♫

Malam yang membosankan bg aku coz fb x leh bukak pergh cam S**L...

Geram gler dah ler aku nak chat ngan bebudak kelas sal note Mis E nie . nak msg duet kot , dah la nak jimat time nie huhuhuu..

Berbalik pd note Mis E ade gak x puas aty nyer ...

Mcm nie aku ase cam xde org nak wat ngan aku means perbincangan ler ..

Aku pon pelik teruk sgt ke aku ie or aku nie B*d** sgt ...

Oit aku pon nak blaje sesame ... tlg ar aku xkn korg sgup tgk kwn korang kantoi paper nie or other paper.

Aku xpaham ler ....

Rara lau ko bace sume nie ko mesti pham ape yang aku pnh cter kt ko dlu kan ... aku sedih gler kot ...

Ra aku ase cam terP**a* sgt2 skrg nie ...

Rara aku x nak mcm nie

(_┬) so sad right now

Kecelaruan emosi tahap kritikal.....

BoSan Cam TeNuk

♥ salam 1 Malaysia♥

Hari nie mood aku ok x de hot cam biase coz xde bende yg mnyakitkan aty aku lalalalala..........

Erm tp knp aty nie kekadang ase gundah gulana erk

Bak kate org mkn x lapar

Mandi nak swimming

Tidor nak sleeping like sleeping beast

Huarghhhh

Please syuhhh..............

Syuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

G men jauh2 sane, t mak bagi wet jajan erk

Oit mende aku merepek nie ~

Owh aku nak cter nie sebenarnya

Erm xde pe la hahahah

Da ♥

Tuesday, July 27, 2010

SALAM SATU MALAYSIA

so MucH

Cinta Sempurna Yuna

Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku darimu
Kau berdiri teguh
Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
tak mampu tuk memnaggung sebuah cinta sempurna
Darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Bukan aku tak pernah
Mengerti dirmu
ku sanjung setiap kata cinta kau berikan aku
Hilangkan rasa itu
Akhirkankan semua
Dan bila kau sedar
Aku hilang dari kewujudan
Ohhh

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
Tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna darimu


CoPy PastE


SALAM 1 MALAYSIA

Thanks miz Rara ...hari nie aku bnyk amek something dr blog ko ...

nice and sweet la

If de pape lg i mau copy and paste

TYvM hahahhaahha

Monday, July 26, 2010

♥salam 1 malaysia ♥

24 julai 2010 ♥

♥suara harapan♥

~really like this song

~she had a very nice voice like an angel voice huhuhuhuu

~who the original singer 4 this song . let me know please

HEALTHY CAMPUS

♥Salam 1 Malaysia ♥

24 Julai 2010 ♥

aku dah selamat menyelesaikan task yg diberikan ...

Biro publisiti yg first aku pengang .... perghhh penat gak jd biro nie ...

aku on n ok jerk tp aku xpuas aty ble task yg spatutnye dikongsi

bersama jd len plak..aku harapkan org len wat last2 aku yg

kne settle kn sume sesorg... unfair for me ... why should be like this ..

if u had be responsibility on some thing please do ur job !!!!

arghhh i feel quit angry that time but liza be cool...

and 1 more thing , i feel like i`m a BIG LOSER

WHY ???

Bcoz i cant give the banner which i supposed to be gave it to kak azzah.

can u forgive , yes u r . however we had very cute banner that we design together in 2 am in the morning ... that moment i feel like ~bodo2~ hahahahahah

erm ape mrh2 nie

smbung nanti k da♥

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble