Wednesday, August 17, 2011

Kak mak nak ape ????

Salam 1 Malaysia

who ran to help me when i fell
and would some pretty story tell
or kiss the place to make it well
my mother

By ~ Ann Taylor




perbualan dua beradik di suatu petang :

Along : Kak mak nak ape erk dr kite ??
Kakak : Nape tanye ??
Along : Sebab mase aku dapat gaji first time keje kat kedai tue ,ade gak aku hulur kat mak tp mak x nk amek ...
Kakak : Ala mak bny duet la..
Along : Lau bnyk sekalipon x kn die xnk terime ...
Kakak: Betol gak duet tue mak suh bg kat kitorg kan
Along : Aah..
Kakak: Aku rase bukan itu yg mak nak la
Along : Ko rase mak nak ape ??
Kakak : Entah la aku mane tau
Along : Erm aku ase kan mak cume nak tgk kite berjaya dlm keadaan susah atau senang ..
Kakak : Maksud ko ??
Along : Ko x perasan ke mak selalu bg nasihat kat kite walaupon kite wat pekak telinge tp ape yg mak ckp tue betul die xnk kite jd mcm yg laen2 ...
Kakak : Abeh ape ko nak buat skunk ....
Along : Entah....
Kakak : Bengong nyer ayong buang air liur aku je ckp nagn ko ....
Along : hhehhehhehe



Wednesday, August 17, 2011

Kak mak nak ape ????

Salam 1 Malaysia

who ran to help me when i fell
and would some pretty story tell
or kiss the place to make it well
my mother

By ~ Ann Taylor




perbualan dua beradik di suatu petang :

Along : Kak mak nak ape erk dr kite ??
Kakak : Nape tanye ??
Along : Sebab mase aku dapat gaji first time keje kat kedai tue ,ade gak aku hulur kat mak tp mak x nk amek ...
Kakak : Ala mak bny duet la..
Along : Lau bnyk sekalipon x kn die xnk terime ...
Kakak: Betol gak duet tue mak suh bg kat kitorg kan
Along : Aah..
Kakak: Aku rase bukan itu yg mak nak la
Along : Ko rase mak nak ape ??
Kakak : Entah la aku mane tau
Along : Erm aku ase kan mak cume nak tgk kite berjaya dlm keadaan susah atau senang ..
Kakak : Maksud ko ??
Along : Ko x perasan ke mak selalu bg nasihat kat kite walaupon kite wat pekak telinge tp ape yg mak ckp tue betul die xnk kite jd mcm yg laen2 ...
Kakak : Abeh ape ko nak buat skunk ....
Along : Entah....
Kakak : Bengong nyer ayong buang air liur aku je ckp nagn ko ....
Along : hhehhehhehe



No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble