Thursday, July 29, 2010

stOry oF de Day

~Salam 1 Malaysia ~

Selamat petang sume .. huuu ape la org wat blog mlm ahri aku plak tulis siang2 ari ... hah tue la perbezaan aku dgn yg len . erm xmo bebel lg la .

Story of de daY “ DUET XMASUK . erm kamoo cocok je atm tue ”

Pergh kate2 yg menusuk kalbu. Aty nie dah bkobar2 nak kuar shopping ngan my mom . huhuhuhuhuhu sdey 9 jln turun tgge dengan brhati2)

Ayong papa lupe nak bank in duet ... kamu x yah shopping la .

Huarg( dh nak nangis nie ) tetiba pa kate p la amek wet kat atm DUET DAH MASUK ....

Wah gumbira sungguh hati ini sampai x sedar aku dah lepas longkang besar huhuhuhuhu..

Second story of de day “ Ady Dah PANDAI JALAN”

Tgu ye sok ayong shopping kasut ady skali erk ...

Saiz 16 kan ( bapak besar eh saiz baby ler ) malu sja....

Hehheh comey ady jalan tkedek2 . muntut tgl blkang . ape la adik nie ....

9 ari bulan kite jumpe na ... jalan depan ayong ye ....


video

(┬_┬) so sad riGhT noW

(_┬) so sad right now

(┬_┬) so sad riGhT noW

♫♫ Salam 1 Malaysia ♫♫

Malam yang membosankan bg aku coz fb x leh bukak pergh cam S**L...

Geram gler dah ler aku nak chat ngan bebudak kelas sal note Mis E nie . nak msg duet kot , dah la nak jimat time nie huhuhuu..

Berbalik pd note Mis E ade gak x puas aty nyer ...

Mcm nie aku ase cam xde org nak wat ngan aku means perbincangan ler ..

Aku pon pelik teruk sgt ke aku ie or aku nie B*d** sgt ...

Oit aku pon nak blaje sesame ... tlg ar aku xkn korg sgup tgk kwn korang kantoi paper nie or other paper.

Aku xpaham ler ....

Rara lau ko bace sume nie ko mesti pham ape yang aku pnh cter kt ko dlu kan ... aku sedih gler kot ...

Ra aku ase cam terP**a* sgt2 skrg nie ...

Rara aku x nak mcm nie

(_┬) so sad right now

Kecelaruan emosi tahap kritikal.....

BoSan Cam TeNuk

♥ salam 1 Malaysia♥

Hari nie mood aku ok x de hot cam biase coz xde bende yg mnyakitkan aty aku lalalalala..........

Erm tp knp aty nie kekadang ase gundah gulana erk

Bak kate org mkn x lapar

Mandi nak swimming

Tidor nak sleeping like sleeping beast

Huarghhhh

Please syuhhh..............

Syuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

G men jauh2 sane, t mak bagi wet jajan erk

Oit mende aku merepek nie ~

Owh aku nak cter nie sebenarnya

Erm xde pe la hahahah

Da ♥

Tuesday, July 27, 2010

SALAM SATU MALAYSIA

so MucH

Cinta Sempurna Yuna

Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku darimu
Kau berdiri teguh
Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
tak mampu tuk memnaggung sebuah cinta sempurna
Darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Bukan aku tak pernah
Mengerti dirmu
ku sanjung setiap kata cinta kau berikan aku
Hilangkan rasa itu
Akhirkankan semua
Dan bila kau sedar
Aku hilang dari kewujudan
Ohhh

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
Tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna darimu


CoPy PastE


SALAM 1 MALAYSIA

Thanks miz Rara ...hari nie aku bnyk amek something dr blog ko ...

nice and sweet la

If de pape lg i mau copy and paste

TYvM hahahhaahha

Monday, July 26, 2010

♥salam 1 malaysia ♥

24 julai 2010 ♥

♥suara harapan♥

~really like this song

~she had a very nice voice like an angel voice huhuhuhuu

~who the original singer 4 this song . let me know please

HEALTHY CAMPUS

♥Salam 1 Malaysia ♥

24 Julai 2010 ♥

aku dah selamat menyelesaikan task yg diberikan ...

Biro publisiti yg first aku pengang .... perghhh penat gak jd biro nie ...

aku on n ok jerk tp aku xpuas aty ble task yg spatutnye dikongsi

bersama jd len plak..aku harapkan org len wat last2 aku yg

kne settle kn sume sesorg... unfair for me ... why should be like this ..

if u had be responsibility on some thing please do ur job !!!!

arghhh i feel quit angry that time but liza be cool...

and 1 more thing , i feel like i`m a BIG LOSER

WHY ???

Bcoz i cant give the banner which i supposed to be gave it to kak azzah.

can u forgive , yes u r . however we had very cute banner that we design together in 2 am in the morning ... that moment i feel like ~bodo2~ hahahahahah

erm ape mrh2 nie

smbung nanti k da♥

Sunday, July 25, 2010


Tompi – Salahkah

salahkah bila ku mendua

salahkah bila rasa itu ada
dan aku tak lagi merasa engkau ada
dan cintaku seolah jenuh akan hatimu

reff:

kasih tinggalkanlah diriku tuk selamanya
biarkan ku sendiri
cukup bagi diriku melukai hatimu
kasih tinggalkanlah diriku tuk selamanya
biarkan aku
mungkin kau akan bahagia dengan dia, denganmu

tak perlu kau memohon untuk kembali

tak perlu kau memohon cintaku
tiada lagi ruang di hatiku
yg tersisa untukmu

repeat reff

sungguh ku pun tak bisa

untuk tetap mencintaimu
sungguh ku takkan bisa
untuk selalu menyayangimu
sungguh ku tak bisa
untuk tetap mencintaimu selamanya
pergilah kasih tinggalkan aku

repeat reff

Lirik lagu Tompi – Salahkah ini dipersembahkan oleh LirikLaguIndonesia.Net. Kunjungi DownloadLaguIndonesia.Net untuk download MP3 terbaru.

Monday, July 19, 2010

kembaR + Twins = BahagiA or mimPi nGery ~

SALAM 1 MALYSIA

Hari2 sy tgu wak tp awk x muncul... sy lupe kn awk kejap coz sy sakit aty n over trindu huuu...

mlm td sy gatal p tekan2 keypad enset call awk huhuh tibe2 awk angkat . Kite cter mcm2 sal kwn sy , sal dak sombong n sal dak kawen , sal syampu rmbt & sape nyer lg panjang n blah2

awak slalu menang lau lwn ckp ngan sy tp xpe sbb sy syg awk huu( syg ker?).

tibe2 awk akte awk takut nak kwen knpe ??

sy tanye byk kali... awk diam

sy cbe teka .. x ckup duit ? awk jwb x .

erm blum besedia ?? agak la , tue jwpn awk. tp bkn tue persoalan utamnye awak pelik tp npe takut ???

abes tue sy pon give up coz x mo cetus kan perang ...

tibe2 awak berkate

~ saya takut dapat anak kembar ~ what?????

takut ??? knpe ??? rezeki name nye ...

mcm2 awk cter sy nek takut .. almak ini

~REZEKI OR mimPi nGERy~

kEMBAR + TWINS = BAHAGIA @ MIMPI NGERI

Thursday, July 29, 2010

stOry oF de Day

~Salam 1 Malaysia ~

Selamat petang sume .. huuu ape la org wat blog mlm ahri aku plak tulis siang2 ari ... hah tue la perbezaan aku dgn yg len . erm xmo bebel lg la .

Story of de daY “ DUET XMASUK . erm kamoo cocok je atm tue ”

Pergh kate2 yg menusuk kalbu. Aty nie dah bkobar2 nak kuar shopping ngan my mom . huhuhuhuhuhu sdey 9 jln turun tgge dengan brhati2)

Ayong papa lupe nak bank in duet ... kamu x yah shopping la .

Huarg( dh nak nangis nie ) tetiba pa kate p la amek wet kat atm DUET DAH MASUK ....

Wah gumbira sungguh hati ini sampai x sedar aku dah lepas longkang besar huhuhuhuhu..

Second story of de day “ Ady Dah PANDAI JALAN”

Tgu ye sok ayong shopping kasut ady skali erk ...

Saiz 16 kan ( bapak besar eh saiz baby ler ) malu sja....

Hehheh comey ady jalan tkedek2 . muntut tgl blkang . ape la adik nie ....

9 ari bulan kite jumpe na ... jalan depan ayong ye ....


video

(┬_┬) so sad riGhT noW

(_┬) so sad right now

(┬_┬) so sad riGhT noW

♫♫ Salam 1 Malaysia ♫♫

Malam yang membosankan bg aku coz fb x leh bukak pergh cam S**L...

Geram gler dah ler aku nak chat ngan bebudak kelas sal note Mis E nie . nak msg duet kot , dah la nak jimat time nie huhuhuu..

Berbalik pd note Mis E ade gak x puas aty nyer ...

Mcm nie aku ase cam xde org nak wat ngan aku means perbincangan ler ..

Aku pon pelik teruk sgt ke aku ie or aku nie B*d** sgt ...

Oit aku pon nak blaje sesame ... tlg ar aku xkn korg sgup tgk kwn korang kantoi paper nie or other paper.

Aku xpaham ler ....

Rara lau ko bace sume nie ko mesti pham ape yang aku pnh cter kt ko dlu kan ... aku sedih gler kot ...

Ra aku ase cam terP**a* sgt2 skrg nie ...

Rara aku x nak mcm nie

(_┬) so sad right now

Kecelaruan emosi tahap kritikal.....

BoSan Cam TeNuk

♥ salam 1 Malaysia♥

Hari nie mood aku ok x de hot cam biase coz xde bende yg mnyakitkan aty aku lalalalala..........

Erm tp knp aty nie kekadang ase gundah gulana erk

Bak kate org mkn x lapar

Mandi nak swimming

Tidor nak sleeping like sleeping beast

Huarghhhh

Please syuhhh..............

Syuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

G men jauh2 sane, t mak bagi wet jajan erk

Oit mende aku merepek nie ~

Owh aku nak cter nie sebenarnya

Erm xde pe la hahahah

Da ♥

Tuesday, July 27, 2010

SALAM SATU MALAYSIA

so MucH

Cinta Sempurna Yuna

Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku darimu
Kau berdiri teguh
Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
tak mampu tuk memnaggung sebuah cinta sempurna
Darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Bukan aku tak pernah
Mengerti dirmu
ku sanjung setiap kata cinta kau berikan aku
Hilangkan rasa itu
Akhirkankan semua
Dan bila kau sedar
Aku hilang dari kewujudan
Ohhh

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
Tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna darimu


CoPy PastE


SALAM 1 MALAYSIA

Thanks miz Rara ...hari nie aku bnyk amek something dr blog ko ...

nice and sweet la

If de pape lg i mau copy and paste

TYvM hahahhaahha

Monday, July 26, 2010

♥salam 1 malaysia ♥

24 julai 2010 ♥

♥suara harapan♥

~really like this song

~she had a very nice voice like an angel voice huhuhuhuu

~who the original singer 4 this song . let me know please

HEALTHY CAMPUS

♥Salam 1 Malaysia ♥

24 Julai 2010 ♥

aku dah selamat menyelesaikan task yg diberikan ...

Biro publisiti yg first aku pengang .... perghhh penat gak jd biro nie ...

aku on n ok jerk tp aku xpuas aty ble task yg spatutnye dikongsi

bersama jd len plak..aku harapkan org len wat last2 aku yg

kne settle kn sume sesorg... unfair for me ... why should be like this ..

if u had be responsibility on some thing please do ur job !!!!

arghhh i feel quit angry that time but liza be cool...

and 1 more thing , i feel like i`m a BIG LOSER

WHY ???

Bcoz i cant give the banner which i supposed to be gave it to kak azzah.

can u forgive , yes u r . however we had very cute banner that we design together in 2 am in the morning ... that moment i feel like ~bodo2~ hahahahahah

erm ape mrh2 nie

smbung nanti k da♥

Sunday, July 25, 2010


Tompi – Salahkah

salahkah bila ku mendua

salahkah bila rasa itu ada
dan aku tak lagi merasa engkau ada
dan cintaku seolah jenuh akan hatimu

reff:

kasih tinggalkanlah diriku tuk selamanya
biarkan ku sendiri
cukup bagi diriku melukai hatimu
kasih tinggalkanlah diriku tuk selamanya
biarkan aku
mungkin kau akan bahagia dengan dia, denganmu

tak perlu kau memohon untuk kembali

tak perlu kau memohon cintaku
tiada lagi ruang di hatiku
yg tersisa untukmu

repeat reff

sungguh ku pun tak bisa

untuk tetap mencintaimu
sungguh ku takkan bisa
untuk selalu menyayangimu
sungguh ku tak bisa
untuk tetap mencintaimu selamanya
pergilah kasih tinggalkan aku

repeat reff

Lirik lagu Tompi – Salahkah ini dipersembahkan oleh LirikLaguIndonesia.Net. Kunjungi DownloadLaguIndonesia.Net untuk download MP3 terbaru.

Monday, July 19, 2010

kembaR + Twins = BahagiA or mimPi nGery ~

SALAM 1 MALYSIA

Hari2 sy tgu wak tp awk x muncul... sy lupe kn awk kejap coz sy sakit aty n over trindu huuu...

mlm td sy gatal p tekan2 keypad enset call awk huhuh tibe2 awk angkat . Kite cter mcm2 sal kwn sy , sal dak sombong n sal dak kawen , sal syampu rmbt & sape nyer lg panjang n blah2

awak slalu menang lau lwn ckp ngan sy tp xpe sbb sy syg awk huu( syg ker?).

tibe2 awk akte awk takut nak kwen knpe ??

sy tanye byk kali... awk diam

sy cbe teka .. x ckup duit ? awk jwb x .

erm blum besedia ?? agak la , tue jwpn awk. tp bkn tue persoalan utamnye awak pelik tp npe takut ???

abes tue sy pon give up coz x mo cetus kan perang ...

tibe2 awak berkate

~ saya takut dapat anak kembar ~ what?????

takut ??? knpe ??? rezeki name nye ...

mcm2 awk cter sy nek takut .. almak ini

~REZEKI OR mimPi nGERy~

kEMBAR + TWINS = BAHAGIA @ MIMPI NGERI

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble