Monday, November 21, 2011

AwaN HitaM sehitam haTi Bicara

pic credit to -->http://trick-tipsonline.blogspot.com




semangat yang hilang makin hilang hilang hilang dan hilang entah kemana
tercicir itu mungkin di tinggal itu tidak ....



belum puas mencari
dia datang , lagi lagi lagi lagi lagi lagi dan lagi
berkurang tidak bertambah itu pasti .....



masalah.....
pergi dikau menghilang mebawa diri


semangat .....
datang tanpa perlu dicari


makian kata-kata tidak bermoral pasti mencari cari dan terus mancari



bila hati bicara ...............

Friday, November 18, 2011

moral sungguh kan ...



Salam 1 Malaysia ...


pejam celik pejam celik -- dah nak nak sampai hujung sem dah...adessss mcm ne ley x sedar nie....

time2 nie ramai yg stress ngan assignment mid term test but bg aku leklu .....

date memanjang ngan boypren2 kesayangan ..... owhhh ayat mcm xde moral je kan

jgn x tau i mmg byk boypren .... n boypren no3 n no4 nie slalu memeningkan kepale aku ....
npe la time2 ni .... jeles la tue kan .... sedar la korg tue madu2 ja hahhahahhaha


jgn salah faham dengan ayt kurang bermoral disini

boypren no3 : itu laptop compaq saya ... selalu temankan saya search bahan utk wat assigment, online test n update blog n etc


boypren no4 : mid term test n assignment ... mmg memningkan kepale cam ner nak date dalam mgu yg sama nak plak date hr yg sama owhhhh disaster ......

so diharap kepad mereka yg berkata- UNTUNGLA bnyk boypren, anda silap .....


disaster u know..


sy bukan gugurl yg suke pasang bnyk n pada mase yg sama say bukan girlfriends yg ke 18

saya adalah awek diantara beribu awek yg bercouple ngan mereka berdua ini ....



sekian perihal boypren saya .....

credit to mr google



Sunday, November 13, 2011

Minggu Exam


salam 1 Malaysia

selamat menduduki SPM wat adik2 diluar sana x lupe kepada adik kesayangan KAKAK ..

selangkah sahaja lagi untuk menentukan siapa kamu dimasa akan dtg.. semoga kejayaan

mengiringi kamu semua.. mintaklah doa yg berterusan dr ibubapa dan guru2 untuk kejayaan

anda..dan jangan lupa jaga kesihatan dan keselamatan sepanjang minggu peperiksaan ini ....

n buat dia disana gud luck for your final exam



selamat menjadi bookworm hahahha


Friday, November 11, 2011

Adessss home sick right now






home sick even stay at home right now ....
it`s became a problem when semester break or mid term break like now
u know why ???
of coz dunno right ....

got problem if u have 3 HOUSE and 3 family waiting for u owhhh disaster
(but how lucky am i got 3 family in 1 time papa, mak and another mak )....

need to stay at least 1 day for each house how can i do that with limited time ....

hhahhaha only me now how to do that ....

reminder for my future mr Perfect get ready for it ...


gigih kan diri anda
belajar untuk sembunyikan mr2 EviL
kembalikan mr2 sunNy...

Saturday, November 5, 2011

Hari-hari Gigih


Salam 1 Malaysia
salam 1 Lebaran


Yeahhh mid sem break ....... terbaek double happiness maybe triple or etc bergantung pada mood kawe dehhh


hurmmmm since Jumaat sampai skunk nie busy memanjang
ade je mende nak buat kehkehkeh

what i've done: Friday mownink jumpe sama abang Long chumil

ptg : dengan gegeh pulang ke rumah
saturday Mownik : Anta wanita Gigih kat pudu sambil cr ticket balik kmpg...
yesss dpt sdh itu ticket .... n kat ctu ase mau cepuk sama itu budak kichik ..
lu ade bran ka mau marah kami depan org ramai sabar aku de thp gak .. jgn tanye la lau tampo laju2 ....erghhh nsb bek awek ko tue penyabo lau x dpt mkan ketupat lenyek ar aye t ...

dan2 aku nak balik jumpe awek 3 org nie
awek 1 : kak lau nak g KL central beli ticket kat cnie ker (PUDU)
adesss aku x tau @ kat cnie mmg xde jual ....hurmmm
aku : erm meh le akak anto g pon sehale ..

awek 1: x pe ker
aku : xpe ikut jela .....
sepanjang perjalanan aku dok mikir bhye budak nie , lau die ikut slah org mau kne jual dah le comei2 g 1 , kakak die nie pon menggong gak pe salah nyer jemput adik tue kat Pudu lau sesat ker kne culik ker kan ssh
( moral of the story for girls especially : tlg la jge diri leklok mase kuar makesure korg tau jalan sat g lau kne tipu cam ne ?)

sampai je umah

mak : yong kueh x buat gla adesss mak nie ingt buat dah xpe la, meh ler kite wat same2 akhir nyer 3 biji kek dpt gue siapkan tp kek jela lom lapis kan lg...

mlm lak ketupat daun palas sdh menanti yeahhhhh hebat non stop wat keje ...
dah tue ade aty lg update blog hurmmm gegeh sguh hari2 kawe nie dehh



sambung esok mate dah ngantok

Monday, November 21, 2011

AwaN HitaM sehitam haTi Bicara

pic credit to -->http://trick-tipsonline.blogspot.com




semangat yang hilang makin hilang hilang hilang dan hilang entah kemana
tercicir itu mungkin di tinggal itu tidak ....



belum puas mencari
dia datang , lagi lagi lagi lagi lagi lagi dan lagi
berkurang tidak bertambah itu pasti .....



masalah.....
pergi dikau menghilang mebawa diri


semangat .....
datang tanpa perlu dicari


makian kata-kata tidak bermoral pasti mencari cari dan terus mancari



bila hati bicara ...............

Friday, November 18, 2011

moral sungguh kan ...



Salam 1 Malaysia ...


pejam celik pejam celik -- dah nak nak sampai hujung sem dah...adessss mcm ne ley x sedar nie....

time2 nie ramai yg stress ngan assignment mid term test but bg aku leklu .....

date memanjang ngan boypren2 kesayangan ..... owhhh ayat mcm xde moral je kan

jgn x tau i mmg byk boypren .... n boypren no3 n no4 nie slalu memeningkan kepale aku ....
npe la time2 ni .... jeles la tue kan .... sedar la korg tue madu2 ja hahhahahhaha


jgn salah faham dengan ayt kurang bermoral disini

boypren no3 : itu laptop compaq saya ... selalu temankan saya search bahan utk wat assigment, online test n update blog n etc


boypren no4 : mid term test n assignment ... mmg memningkan kepale cam ner nak date dalam mgu yg sama nak plak date hr yg sama owhhhh disaster ......

so diharap kepad mereka yg berkata- UNTUNGLA bnyk boypren, anda silap .....


disaster u know..


sy bukan gugurl yg suke pasang bnyk n pada mase yg sama say bukan girlfriends yg ke 18

saya adalah awek diantara beribu awek yg bercouple ngan mereka berdua ini ....



sekian perihal boypren saya .....

credit to mr google



Sunday, November 13, 2011

Minggu Exam


salam 1 Malaysia

selamat menduduki SPM wat adik2 diluar sana x lupe kepada adik kesayangan KAKAK ..

selangkah sahaja lagi untuk menentukan siapa kamu dimasa akan dtg.. semoga kejayaan

mengiringi kamu semua.. mintaklah doa yg berterusan dr ibubapa dan guru2 untuk kejayaan

anda..dan jangan lupa jaga kesihatan dan keselamatan sepanjang minggu peperiksaan ini ....

n buat dia disana gud luck for your final exam



selamat menjadi bookworm hahahha


Friday, November 11, 2011

Adessss home sick right now






home sick even stay at home right now ....
it`s became a problem when semester break or mid term break like now
u know why ???
of coz dunno right ....

got problem if u have 3 HOUSE and 3 family waiting for u owhhh disaster
(but how lucky am i got 3 family in 1 time papa, mak and another mak )....

need to stay at least 1 day for each house how can i do that with limited time ....

hhahhaha only me now how to do that ....

reminder for my future mr Perfect get ready for it ...


gigih kan diri anda
belajar untuk sembunyikan mr2 EviL
kembalikan mr2 sunNy...

Saturday, November 5, 2011

Hari-hari Gigih


Salam 1 Malaysia
salam 1 Lebaran


Yeahhh mid sem break ....... terbaek double happiness maybe triple or etc bergantung pada mood kawe dehhh


hurmmmm since Jumaat sampai skunk nie busy memanjang
ade je mende nak buat kehkehkeh

what i've done: Friday mownink jumpe sama abang Long chumil

ptg : dengan gegeh pulang ke rumah
saturday Mownik : Anta wanita Gigih kat pudu sambil cr ticket balik kmpg...
yesss dpt sdh itu ticket .... n kat ctu ase mau cepuk sama itu budak kichik ..
lu ade bran ka mau marah kami depan org ramai sabar aku de thp gak .. jgn tanye la lau tampo laju2 ....erghhh nsb bek awek ko tue penyabo lau x dpt mkan ketupat lenyek ar aye t ...

dan2 aku nak balik jumpe awek 3 org nie
awek 1 : kak lau nak g KL central beli ticket kat cnie ker (PUDU)
adesss aku x tau @ kat cnie mmg xde jual ....hurmmm
aku : erm meh le akak anto g pon sehale ..

awek 1: x pe ker
aku : xpe ikut jela .....
sepanjang perjalanan aku dok mikir bhye budak nie , lau die ikut slah org mau kne jual dah le comei2 g 1 , kakak die nie pon menggong gak pe salah nyer jemput adik tue kat Pudu lau sesat ker kne culik ker kan ssh
( moral of the story for girls especially : tlg la jge diri leklok mase kuar makesure korg tau jalan sat g lau kne tipu cam ne ?)

sampai je umah

mak : yong kueh x buat gla adesss mak nie ingt buat dah xpe la, meh ler kite wat same2 akhir nyer 3 biji kek dpt gue siapkan tp kek jela lom lapis kan lg...

mlm lak ketupat daun palas sdh menanti yeahhhhh hebat non stop wat keje ...
dah tue ade aty lg update blog hurmmm gegeh sguh hari2 kawe nie dehh



sambung esok mate dah ngantok

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble