Thursday, July 7, 2011

Makan tYme....


♥ salam 1 Malaysia♥

hari ni mau introduce satu makanan yg bukan saja sedap mata memandang tp enak dimakan dan sgt mengeyangkan hahhaha....

lau korang jejalan kat area Ara Damansara try la singgah kat cafe Deli Oasis mknn kat ctu sgt sedap n berpatutan ....

makanan kat sebelah nie la favorite aku hahah nmpk sedap x ??? mmg sedap pon sekali makan nak lg but next tyme la coz ns goreng ni bnyk ayam die pon boley thn besar ....
p /s: lg best ...

Thursday, July 7, 2011

Makan tYme....


♥ salam 1 Malaysia♥

hari ni mau introduce satu makanan yg bukan saja sedap mata memandang tp enak dimakan dan sgt mengeyangkan hahhaha....

lau korang jejalan kat area Ara Damansara try la singgah kat cafe Deli Oasis mknn kat ctu sgt sedap n berpatutan ....

makanan kat sebelah nie la favorite aku hahah nmpk sedap x ??? mmg sedap pon sekali makan nak lg but next tyme la coz ns goreng ni bnyk ayam die pon boley thn besar ....
p /s: lg best ...

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble