Saturday, June 25, 2011

Sepetang D`Cafe ...

♥ Salam 1 Malaysia ♥


Panas ....
tue je aku boley ckp skunk ... cuaca yg hot mcm nie slalu wat aku sakit kepale ...
actually aku nie dah kne serang dek pnyakit lame ...SUSAH TIDOR MLM ...
ape lah naseb bdn .. mlm x tdor dah siang br ngantok ( bukan sengaja, dah mate ssh nak lelap nak wat cam na ) huuu ade sesape yg boley tlg aku please ....

done whit that story so next story merry plak lah hehhehe

lam cafe nie ade 4 waitress but ptg nie kami keje 3 org ja ...
but de la mahluk Allah nie dengan sesuka hati pgl kami dayang2 ....
ok fine
dayang kurus
dayang gemok Especially for me..
n dayang tua huhuhu

hehehhe die bergurau sje ...
aku xkn lupe name baru aku nie hahhaha

ok jumpe lg len kali ...
da......

Saturday, June 25, 2011

Sepetang D`Cafe ...

♥ Salam 1 Malaysia ♥


Panas ....
tue je aku boley ckp skunk ... cuaca yg hot mcm nie slalu wat aku sakit kepale ...
actually aku nie dah kne serang dek pnyakit lame ...SUSAH TIDOR MLM ...
ape lah naseb bdn .. mlm x tdor dah siang br ngantok ( bukan sengaja, dah mate ssh nak lelap nak wat cam na ) huuu ade sesape yg boley tlg aku please ....

done whit that story so next story merry plak lah hehhehe

lam cafe nie ade 4 waitress but ptg nie kami keje 3 org ja ...
but de la mahluk Allah nie dengan sesuka hati pgl kami dayang2 ....
ok fine
dayang kurus
dayang gemok Especially for me..
n dayang tua huhuhu

hehehhe die bergurau sje ...
aku xkn lupe name baru aku nie hahhaha

ok jumpe lg len kali ...
da......

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble