Wednesday, July 20, 2011

Buli MemBuli

salam 1 Malaysia


Buli ..... sape suke kne buli angkat tgn
kompem xde sorang pon yg suke
buli nie kat mane2 pon boley jd
kat rumah
sekolah
tempat kerja
or maybe kat tempat awam


ok dlu aku nie mangsa buli gak
sbb dah x thn kne buli aku plak jd pembuli
opssss x lah
aku kan budak baek ( sgt la )

first time kne buli aku diam but second time xde chance la
kompem ko yg kne balik
jgn nak men2 ngan aku
besfren aku je yng tau sape LIZA SAFFIAN yg sebenarnya
diam2 aku berisi
silap ari bulan mmg aku buli....

maybe persekitaran ynag buat aku jadi mcm nie
if aku berdiam diri sampai bile aku asyik nak kne pijak jer
hidup kne kuat jgn hidup bwh telunjuk org ...

n lagi 1 lau ko (means org2 tertentu) nak sound aku direct depan2 no hal aku x kesah but if aku x buat slh ko nak sound2 aku hrp maaf mmg ko yg kne maki balik ...


hahhaa bile angin x betul tidur x ckup sume bende aku nak tulis dah jd cam rojak la plak campur sana campur sini hahhaha

jam menunjukkan 3 .30 am selamat pg jom tido ....

Wednesday, July 20, 2011

Buli MemBuli

salam 1 Malaysia


Buli ..... sape suke kne buli angkat tgn
kompem xde sorang pon yg suke
buli nie kat mane2 pon boley jd
kat rumah
sekolah
tempat kerja
or maybe kat tempat awam


ok dlu aku nie mangsa buli gak
sbb dah x thn kne buli aku plak jd pembuli
opssss x lah
aku kan budak baek ( sgt la )

first time kne buli aku diam but second time xde chance la
kompem ko yg kne balik
jgn nak men2 ngan aku
besfren aku je yng tau sape LIZA SAFFIAN yg sebenarnya
diam2 aku berisi
silap ari bulan mmg aku buli....

maybe persekitaran ynag buat aku jadi mcm nie
if aku berdiam diri sampai bile aku asyik nak kne pijak jer
hidup kne kuat jgn hidup bwh telunjuk org ...

n lagi 1 lau ko (means org2 tertentu) nak sound aku direct depan2 no hal aku x kesah but if aku x buat slh ko nak sound2 aku hrp maaf mmg ko yg kne maki balik ...


hahhaa bile angin x betul tidur x ckup sume bende aku nak tulis dah jd cam rojak la plak campur sana campur sini hahhaha

jam menunjukkan 3 .30 am selamat pg jom tido ....

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble