Thursday, June 23, 2011

Hari hari saya

Salam 1 malaysia

Lame gle x menulis hehhehe xsempat lor

Time kat campus busy ngan study dah balik keje la plak

Mcm2 jd kat aku huuuuu…

First :

syukur Alhamdulillah result utk exam kali nie memuaskan walaupon lom mencapai DL ..

Wat kawan2 saya tahniah … Hope sem depan dpt wat asgment sesame lg hehheh

Second :

now aku bkerja sbagai waitress kat sebuah cafe di ARA DAMANSARA …

Ok lah keje kat ctue ngan abg2 yg gile2 mmg TERBAEK la diorg tue…

Customer huhh sgt mencabar thap kesabaran saya ….

Kat sini aku bley tgk mcm2 ragam manusia ... pelik2 diorg yer permintaan

If korang minum the tarik ape yg slalu korang wat mesti minum buih die cpat2 sbelum hlg kan

Tp ade org p buang sume bueh tue hishhh bek p mintak the panas

Papehal pon x ley nak salah kan sesiapa coz masing2 ade prangai masing2

Lau nak cter sume mmg x biley tiap2 hari mcm2 aku kene huhhhh..

Klah mau tgu khabar gumbira dr kawan saya da …

Esok lusa crita lg

Thursday, June 23, 2011

Hari hari saya

Salam 1 malaysia

Lame gle x menulis hehhehe xsempat lor

Time kat campus busy ngan study dah balik keje la plak

Mcm2 jd kat aku huuuuu…

First :

syukur Alhamdulillah result utk exam kali nie memuaskan walaupon lom mencapai DL ..

Wat kawan2 saya tahniah … Hope sem depan dpt wat asgment sesame lg hehheh

Second :

now aku bkerja sbagai waitress kat sebuah cafe di ARA DAMANSARA …

Ok lah keje kat ctue ngan abg2 yg gile2 mmg TERBAEK la diorg tue…

Customer huhh sgt mencabar thap kesabaran saya ….

Kat sini aku bley tgk mcm2 ragam manusia ... pelik2 diorg yer permintaan

If korang minum the tarik ape yg slalu korang wat mesti minum buih die cpat2 sbelum hlg kan

Tp ade org p buang sume bueh tue hishhh bek p mintak the panas

Papehal pon x ley nak salah kan sesiapa coz masing2 ade prangai masing2

Lau nak cter sume mmg x biley tiap2 hari mcm2 aku kene huhhhh..

Klah mau tgu khabar gumbira dr kawan saya da …

Esok lusa crita lg

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble