Saturday, November 5, 2011

Hari-hari Gigih


Salam 1 Malaysia
salam 1 Lebaran


Yeahhh mid sem break ....... terbaek double happiness maybe triple or etc bergantung pada mood kawe dehhh


hurmmmm since Jumaat sampai skunk nie busy memanjang
ade je mende nak buat kehkehkeh

what i've done: Friday mownink jumpe sama abang Long chumil

ptg : dengan gegeh pulang ke rumah
saturday Mownik : Anta wanita Gigih kat pudu sambil cr ticket balik kmpg...
yesss dpt sdh itu ticket .... n kat ctu ase mau cepuk sama itu budak kichik ..
lu ade bran ka mau marah kami depan org ramai sabar aku de thp gak .. jgn tanye la lau tampo laju2 ....erghhh nsb bek awek ko tue penyabo lau x dpt mkan ketupat lenyek ar aye t ...

dan2 aku nak balik jumpe awek 3 org nie
awek 1 : kak lau nak g KL central beli ticket kat cnie ker (PUDU)
adesss aku x tau @ kat cnie mmg xde jual ....hurmmm
aku : erm meh le akak anto g pon sehale ..

awek 1: x pe ker
aku : xpe ikut jela .....
sepanjang perjalanan aku dok mikir bhye budak nie , lau die ikut slah org mau kne jual dah le comei2 g 1 , kakak die nie pon menggong gak pe salah nyer jemput adik tue kat Pudu lau sesat ker kne culik ker kan ssh
( moral of the story for girls especially : tlg la jge diri leklok mase kuar makesure korg tau jalan sat g lau kne tipu cam ne ?)

sampai je umah

mak : yong kueh x buat gla adesss mak nie ingt buat dah xpe la, meh ler kite wat same2 akhir nyer 3 biji kek dpt gue siapkan tp kek jela lom lapis kan lg...

mlm lak ketupat daun palas sdh menanti yeahhhhh hebat non stop wat keje ...
dah tue ade aty lg update blog hurmmm gegeh sguh hari2 kawe nie dehh



sambung esok mate dah ngantok

Saturday, November 5, 2011

Hari-hari Gigih


Salam 1 Malaysia
salam 1 Lebaran


Yeahhh mid sem break ....... terbaek double happiness maybe triple or etc bergantung pada mood kawe dehhh


hurmmmm since Jumaat sampai skunk nie busy memanjang
ade je mende nak buat kehkehkeh

what i've done: Friday mownink jumpe sama abang Long chumil

ptg : dengan gegeh pulang ke rumah
saturday Mownik : Anta wanita Gigih kat pudu sambil cr ticket balik kmpg...
yesss dpt sdh itu ticket .... n kat ctu ase mau cepuk sama itu budak kichik ..
lu ade bran ka mau marah kami depan org ramai sabar aku de thp gak .. jgn tanye la lau tampo laju2 ....erghhh nsb bek awek ko tue penyabo lau x dpt mkan ketupat lenyek ar aye t ...

dan2 aku nak balik jumpe awek 3 org nie
awek 1 : kak lau nak g KL central beli ticket kat cnie ker (PUDU)
adesss aku x tau @ kat cnie mmg xde jual ....hurmmm
aku : erm meh le akak anto g pon sehale ..

awek 1: x pe ker
aku : xpe ikut jela .....
sepanjang perjalanan aku dok mikir bhye budak nie , lau die ikut slah org mau kne jual dah le comei2 g 1 , kakak die nie pon menggong gak pe salah nyer jemput adik tue kat Pudu lau sesat ker kne culik ker kan ssh
( moral of the story for girls especially : tlg la jge diri leklok mase kuar makesure korg tau jalan sat g lau kne tipu cam ne ?)

sampai je umah

mak : yong kueh x buat gla adesss mak nie ingt buat dah xpe la, meh ler kite wat same2 akhir nyer 3 biji kek dpt gue siapkan tp kek jela lom lapis kan lg...

mlm lak ketupat daun palas sdh menanti yeahhhhh hebat non stop wat keje ...
dah tue ade aty lg update blog hurmmm gegeh sguh hari2 kawe nie dehh



sambung esok mate dah ngantok

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble