Monday, January 17, 2011

LamBat pOst hehehhe

Salam 1 Malaysia ..

Hari ini mungkin hari bersejarah aku, coz first time asenyer sambut hari raya aidiladha wif my ayah…

ermm dah umur 21 tahun baru merasa sume nie .. huhuuhu ade hikmah nyer aku demam time exam . x jadi balik kampong n trus beraya ngan ayah heheh hurey …

Menu of the day hahah:

Rendang kerang …Permintaan kakak ---- > sakit tgn kopek kerang ( kopek

ke kupas erm whatever janji ade )

Rending ayam --- > mak masukan daun pelik so my ayam taste like

ketam ….

Ketupat daun palas --- > actually aku teringat mase aku mule2 belajar nak

wat ketupat ….

Puas aku pujuk mak suh ajar tp mak wat x tau jer . ase nak nangis gak time tue tp aku cover hehhe n my ayah tetibe pujuk mak so mak pon ajar la aku tp sekali je la .

n aku pon try n error la maklumla keras lg jari jemari aku yg montel2 nie . nek lunyai daun kelape tu aku kerjakan ..

akhirnya siap !!!!!!!!!! 1 je la. Tp xsempat bg ayah tgk coz ayah dah balik PJ. Kerja cuti dah abes … so x pe taun depan wat lg … tp hurmmm dah 6 kali raye sampai la raye 2010 ayah x balik gak … die beraye kat PJ sorang2 hurmm akhir nye tercapai gak impian aku nak bg ayah rase ketupat yg aku buat sendiri taun nie …walaupun hanye ketupat daun palas

SYUKUR ALHAMDULILLAH TERIMA KASIH X TERHINGGA ATAS PEMBERIAN MU INI …

Monday, January 17, 2011

LamBat pOst hehehhe

Salam 1 Malaysia ..

Hari ini mungkin hari bersejarah aku, coz first time asenyer sambut hari raya aidiladha wif my ayah…

ermm dah umur 21 tahun baru merasa sume nie .. huhuuhu ade hikmah nyer aku demam time exam . x jadi balik kampong n trus beraya ngan ayah heheh hurey …

Menu of the day hahah:

Rendang kerang …Permintaan kakak ---- > sakit tgn kopek kerang ( kopek

ke kupas erm whatever janji ade )

Rending ayam --- > mak masukan daun pelik so my ayam taste like

ketam ….

Ketupat daun palas --- > actually aku teringat mase aku mule2 belajar nak

wat ketupat ….

Puas aku pujuk mak suh ajar tp mak wat x tau jer . ase nak nangis gak time tue tp aku cover hehhe n my ayah tetibe pujuk mak so mak pon ajar la aku tp sekali je la .

n aku pon try n error la maklumla keras lg jari jemari aku yg montel2 nie . nek lunyai daun kelape tu aku kerjakan ..

akhirnya siap !!!!!!!!!! 1 je la. Tp xsempat bg ayah tgk coz ayah dah balik PJ. Kerja cuti dah abes … so x pe taun depan wat lg … tp hurmmm dah 6 kali raye sampai la raye 2010 ayah x balik gak … die beraye kat PJ sorang2 hurmm akhir nye tercapai gak impian aku nak bg ayah rase ketupat yg aku buat sendiri taun nie …walaupun hanye ketupat daun palas

SYUKUR ALHAMDULILLAH TERIMA KASIH X TERHINGGA ATAS PEMBERIAN MU INI …

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble