Monday, January 17, 2011

baNana Chocolate caKe

Salam 1 malaysia…..

Hurmm hari selasa yg indah tanpe sebarang gangguan aku mule manulis selepas sekian lame blog aku xdpt dibuka …. Hurmmm nak cter ape ye ?????

Weekend td we all sambut birthday my dad la n wish selamat berpencen kat die hahehhhe …

My dad dah 55 thun …. Wow sudah tua la!!!!!!!! Sudah patut timang cucu heyyyyy ape aku merepek nie gatal …

Focuss on de main topic ….

Erm aku x tau nak beli kek ape utk my dad coz die bukan suke sgt … yg aku tau die suke makan pisang goreng hurmmm xkn nak sambut ngan pisang goreng hurmmm so tyme usha kek nampak la banana Chocolate cake ..eiiii ade pisang la so pe lg trus call my mum n ckp nak beli Banana chocolate cake tetibe tgh I dok ckp ngan my mum dengan jari yg montel ini menudinh ke arah cake tue dengan tetibe mamat yg doksebelah aku nie terus amek kek tue … WTF !!!! owhhhh aku nampak dlu la …. K fine aku dengan muke toye trus tanye kak akak yg keje kat ctue ….

Lontaran suara yg mmg xmalu

“ akak banana chocolate cake 1 kg ade lg x ???”

akak tue jwb

“ owhh ade lg dik”

wahhh dengan bangge yess aku dpt … sampai kat kaunter mamat yg rembat kek aku tue ckp

“ td kate cake ni tgl 1”

hurmm dengan riak aku berkate lam hati

“ sape soh rembat kek aku PADAN MUKE KO” …

org tue selalu kate jgn sombong bongkak dngan org len t dpat balasan dr Allah …

Siap aku wat membership card kat kedai tue n dah byr nie tetibe kek aku plak kene REMBAT ngan customer len waaaaaaa kan Allah bg balasan on the spot hurmmmmm sekian lame mnunggu dapat la jugak kek yg baru akhir nyer

p/s : moral of the story

Jgn sesekali berbuat jahat kerana

balasan pasti menunggu di

kemudian hari x pon ON THE SPOT

Allah bg … sekian

Monday, January 17, 2011

baNana Chocolate caKe

Salam 1 malaysia…..

Hurmm hari selasa yg indah tanpe sebarang gangguan aku mule manulis selepas sekian lame blog aku xdpt dibuka …. Hurmmm nak cter ape ye ?????

Weekend td we all sambut birthday my dad la n wish selamat berpencen kat die hahehhhe …

My dad dah 55 thun …. Wow sudah tua la!!!!!!!! Sudah patut timang cucu heyyyyy ape aku merepek nie gatal …

Focuss on de main topic ….

Erm aku x tau nak beli kek ape utk my dad coz die bukan suke sgt … yg aku tau die suke makan pisang goreng hurmmm xkn nak sambut ngan pisang goreng hurmmm so tyme usha kek nampak la banana Chocolate cake ..eiiii ade pisang la so pe lg trus call my mum n ckp nak beli Banana chocolate cake tetibe tgh I dok ckp ngan my mum dengan jari yg montel ini menudinh ke arah cake tue dengan tetibe mamat yg doksebelah aku nie terus amek kek tue … WTF !!!! owhhhh aku nampak dlu la …. K fine aku dengan muke toye trus tanye kak akak yg keje kat ctue ….

Lontaran suara yg mmg xmalu

“ akak banana chocolate cake 1 kg ade lg x ???”

akak tue jwb

“ owhh ade lg dik”

wahhh dengan bangge yess aku dpt … sampai kat kaunter mamat yg rembat kek aku tue ckp

“ td kate cake ni tgl 1”

hurmm dengan riak aku berkate lam hati

“ sape soh rembat kek aku PADAN MUKE KO” …

org tue selalu kate jgn sombong bongkak dngan org len t dpat balasan dr Allah …

Siap aku wat membership card kat kedai tue n dah byr nie tetibe kek aku plak kene REMBAT ngan customer len waaaaaaa kan Allah bg balasan on the spot hurmmmmm sekian lame mnunggu dapat la jugak kek yg baru akhir nyer

p/s : moral of the story

Jgn sesekali berbuat jahat kerana

balasan pasti menunggu di

kemudian hari x pon ON THE SPOT

Allah bg … sekian

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble