Wednesday, October 19, 2011

Bam Xbape nak Center

Salam 1 Malaysia...


ouhhh mood x bpe nak center even though dak2 umah pgl aku "BAM CENTER"
Ramai yang demam n mule merepek nak makan itu ini ...

Kes pertama : Kerang Bakar ..
> mane nak dapat kerang bakar tgh hutan mcm nie ,
awek kandang nie pon satu asal la p letak lam menu lau bende tue xde dah kempunan kawan ni ha.




Kes kedua: Mentarang Bakar ..
> adoyai mane nak dpt natang nie ..
kat kampong banyak ler
lau duk kat puncak ape ade ..
hurmmm ko telan la ape yg ade


kes ke tiga : Buah nam-nam
> hahhh yg nie aku nak dr sem lepas g aku nak sgt mkn buah nie tp kat ne nak cr
dlu depan umah jiran aku bnyk ler tp skunk pokok tue pon dah x wujud
rindu plak kat buah tue huuuuuuuuuuuuu
hurmmmm tgk gambor pon jd la


p/s : gangguan emosi gara2 ngidam nak itu ini....
hurmmmm kalah ibu-ibu mengandung...
nasib la sape kawen ngan kitorang nanti hehhehehehh
(kegatalan lg gediksss di malam hari / pagi dahhh)




Wednesday, October 19, 2011

Bam Xbape nak Center

Salam 1 Malaysia...


ouhhh mood x bpe nak center even though dak2 umah pgl aku "BAM CENTER"
Ramai yang demam n mule merepek nak makan itu ini ...

Kes pertama : Kerang Bakar ..
> mane nak dapat kerang bakar tgh hutan mcm nie ,
awek kandang nie pon satu asal la p letak lam menu lau bende tue xde dah kempunan kawan ni ha.




Kes kedua: Mentarang Bakar ..
> adoyai mane nak dpt natang nie ..
kat kampong banyak ler
lau duk kat puncak ape ade ..
hurmmm ko telan la ape yg ade


kes ke tiga : Buah nam-nam
> hahhh yg nie aku nak dr sem lepas g aku nak sgt mkn buah nie tp kat ne nak cr
dlu depan umah jiran aku bnyk ler tp skunk pokok tue pon dah x wujud
rindu plak kat buah tue huuuuuuuuuuuuu
hurmmmm tgk gambor pon jd la


p/s : gangguan emosi gara2 ngidam nak itu ini....
hurmmmm kalah ibu-ibu mengandung...
nasib la sape kawen ngan kitorang nanti hehhehehehh
(kegatalan lg gediksss di malam hari / pagi dahhh)




No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble