Friday, August 20, 2010

epy2 touching

♥ Salam 1 Malaysia ♥

Negative & Positive mane yang bagus ???( ngok ngek nyer soalan)

K lah cter nie merujuk perkara semalam 19 0g0s 2010

Ku snagke panas sampai ke petang rupanya hujan d tengah hari

Nak kate happy aku mmg sngt2 & teramat happy + exited tahap extreme bercampur teruja coz our presention bjalan lancer . che wan mmg pandai way gimik . die kate your presentation not good but ....

The exited part ...... very good .OMG Alhamdulillah mmg x sangke coz that research actually last minute so pham2 la lau last minute tue cam ner kn. Thanks la to staff kat PTj NADI IT coz bg cooperation yg sgt bgus especially to sir saiful.....x lupe gak nak ucap thanks & congrat to others group members MUMUN, RIZAL & AZMA gler ar korang sume and x lupa pada aku sendiri heheheh.. habis part happy and positive now part yang sad2 ckit

Setelah almost TWO MONTH aku xdapat contact si DIA akhir nye pada Ramadhan ke 9 berJAYA but ade sad story ... saya x kenal awak ... What ??? ape nie x kn x kenal si DIA .

Bukan macm tue , dia dah berubah no more jokes from him .. saya tanye ar awak hilang ke mana?? Dia jawab sy busy dah pindah tempat keje baru .. ok sy sabar .. sy tanye lagi knpe x reply msg dia kate busy .... keep asking question and saya dpat jawapan yang same .... saat nie air mate ase x terbendung gi but sya terfikir dah lame x ckp npe nak taching2 so sys bar jer... tp awak ???

Saya nak si dia yang lame bukan dir awak sekarang !!!!

Friday, August 20, 2010

epy2 touching

♥ Salam 1 Malaysia ♥

Negative & Positive mane yang bagus ???( ngok ngek nyer soalan)

K lah cter nie merujuk perkara semalam 19 0g0s 2010

Ku snagke panas sampai ke petang rupanya hujan d tengah hari

Nak kate happy aku mmg sngt2 & teramat happy + exited tahap extreme bercampur teruja coz our presention bjalan lancer . che wan mmg pandai way gimik . die kate your presentation not good but ....

The exited part ...... very good .OMG Alhamdulillah mmg x sangke coz that research actually last minute so pham2 la lau last minute tue cam ner kn. Thanks la to staff kat PTj NADI IT coz bg cooperation yg sgt bgus especially to sir saiful.....x lupe gak nak ucap thanks & congrat to others group members MUMUN, RIZAL & AZMA gler ar korang sume and x lupa pada aku sendiri heheheh.. habis part happy and positive now part yang sad2 ckit

Setelah almost TWO MONTH aku xdapat contact si DIA akhir nye pada Ramadhan ke 9 berJAYA but ade sad story ... saya x kenal awak ... What ??? ape nie x kn x kenal si DIA .

Bukan macm tue , dia dah berubah no more jokes from him .. saya tanye ar awak hilang ke mana?? Dia jawab sy busy dah pindah tempat keje baru .. ok sy sabar .. sy tanye lagi knpe x reply msg dia kate busy .... keep asking question and saya dpat jawapan yang same .... saat nie air mate ase x terbendung gi but sya terfikir dah lame x ckp npe nak taching2 so sys bar jer... tp awak ???

Saya nak si dia yang lame bukan dir awak sekarang !!!!

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble