Thursday, July 29, 2010

(┬_┬) so sad riGhT noW

♫♫ Salam 1 Malaysia ♫♫

Malam yang membosankan bg aku coz fb x leh bukak pergh cam S**L...

Geram gler dah ler aku nak chat ngan bebudak kelas sal note Mis E nie . nak msg duet kot , dah la nak jimat time nie huhuhuu..

Berbalik pd note Mis E ade gak x puas aty nyer ...

Mcm nie aku ase cam xde org nak wat ngan aku means perbincangan ler ..

Aku pon pelik teruk sgt ke aku ie or aku nie B*d** sgt ...

Oit aku pon nak blaje sesame ... tlg ar aku xkn korg sgup tgk kwn korang kantoi paper nie or other paper.

Aku xpaham ler ....

Rara lau ko bace sume nie ko mesti pham ape yang aku pnh cter kt ko dlu kan ... aku sedih gler kot ...

Ra aku ase cam terP**a* sgt2 skrg nie ...

Rara aku x nak mcm nie

(_┬) so sad right now

Kecelaruan emosi tahap kritikal.....

Thursday, July 29, 2010

(┬_┬) so sad riGhT noW

♫♫ Salam 1 Malaysia ♫♫

Malam yang membosankan bg aku coz fb x leh bukak pergh cam S**L...

Geram gler dah ler aku nak chat ngan bebudak kelas sal note Mis E nie . nak msg duet kot , dah la nak jimat time nie huhuhuu..

Berbalik pd note Mis E ade gak x puas aty nyer ...

Mcm nie aku ase cam xde org nak wat ngan aku means perbincangan ler ..

Aku pon pelik teruk sgt ke aku ie or aku nie B*d** sgt ...

Oit aku pon nak blaje sesame ... tlg ar aku xkn korg sgup tgk kwn korang kantoi paper nie or other paper.

Aku xpaham ler ....

Rara lau ko bace sume nie ko mesti pham ape yang aku pnh cter kt ko dlu kan ... aku sedih gler kot ...

Ra aku ase cam terP**a* sgt2 skrg nie ...

Rara aku x nak mcm nie

(_┬) so sad right now

Kecelaruan emosi tahap kritikal.....

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble