Monday, May 24, 2010

OLd SkulL MoMeNT


salam 1 Malaysia .

x kedua aku tulis blog yg x mungkin akan ku padam lg hahahahahha. petang2 mcm nie best gak dok lepak kat blakang kantin sambil tulis blog nie hahahahah. lame dah x dtg smk . hahahahah SMK in My Heart . Syg Kamu ketat2 .... ape punye ayat da . erm mengimbau lek zaman sekolah .... dak 2 cnie sume skema kai uniform sekolah. cute btol . pendek dan ketot2 J mmg la sume bdk form 1 form 2 mmg ar kecik huhuhuhuhu .....

skunk nie waktu pjk sempat la aku mengusha dak2 nie men bola . sesedapa aku menulis x pasal2 kuali makcik kantin kene bola yg dtendang2 dak laki yg syok sgt men bola . nsib bek x kne laptop aku lau x Labeh ar .....

cikgu2 kat cnie sume dah len . tp ade gak yg veteran hahahah jht nyer mulut aku nie . cikgu maap ye ....

suasana kat cnie dah len . aku bkn lagi student skema kat cnie. kwan2 pon xde . sesorang jerk dok merapu meraban .... L.

Bile lg agak nyer aku kan dok melepak kat cnie . bukan senang nak masuk cnie . nie pon aku dah menyeludup masuk hahahahah semate2 nak ase cam dak sekolah alek . erm sonok kan lau leh jd cam dlu . xyah penen2 pkir sal asgmnt n final project or final paper. Tp tue sume dah berlalu . BabaM si ChubbyLuvbie sedar lah . jgn kamu toleh kebelakang . impian dan cita2 mu ada di depan . anggaplah perkara lepas itu sebahagian dari kenangan manis yg mungkin akn dapat dilupakan . SMK kamu tetap D`Hatiku. Luv U .

Monday, May 24, 2010

OLd SkulL MoMeNT


salam 1 Malaysia .

x kedua aku tulis blog yg x mungkin akan ku padam lg hahahahahha. petang2 mcm nie best gak dok lepak kat blakang kantin sambil tulis blog nie hahahahah. lame dah x dtg smk . hahahahah SMK in My Heart . Syg Kamu ketat2 .... ape punye ayat da . erm mengimbau lek zaman sekolah .... dak 2 cnie sume skema kai uniform sekolah. cute btol . pendek dan ketot2 J mmg la sume bdk form 1 form 2 mmg ar kecik huhuhuhuhu .....

skunk nie waktu pjk sempat la aku mengusha dak2 nie men bola . sesedapa aku menulis x pasal2 kuali makcik kantin kene bola yg dtendang2 dak laki yg syok sgt men bola . nsib bek x kne laptop aku lau x Labeh ar .....

cikgu2 kat cnie sume dah len . tp ade gak yg veteran hahahah jht nyer mulut aku nie . cikgu maap ye ....

suasana kat cnie dah len . aku bkn lagi student skema kat cnie. kwan2 pon xde . sesorang jerk dok merapu meraban .... L.

Bile lg agak nyer aku kan dok melepak kat cnie . bukan senang nak masuk cnie . nie pon aku dah menyeludup masuk hahahahah semate2 nak ase cam dak sekolah alek . erm sonok kan lau leh jd cam dlu . xyah penen2 pkir sal asgmnt n final project or final paper. Tp tue sume dah berlalu . BabaM si ChubbyLuvbie sedar lah . jgn kamu toleh kebelakang . impian dan cita2 mu ada di depan . anggaplah perkara lepas itu sebahagian dari kenangan manis yg mungkin akn dapat dilupakan . SMK kamu tetap D`Hatiku. Luv U .

No comments:

Post a Comment

Snow

wink saYa


ShoutMix chat widget

buble